Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 29. 16:23, szerda | Bulvár

A Felhőtlen Philadelphia legelvetemültebb találmányai

A Felhőtlen Philadelphia legelvetemültebb találmányai

Öt dolog, ami nagyot robbanna a startup piacon

A Felhőtlen Philadelphia direkt ráerősít a karakterek elvetemültségére, a túl sok idővel rendelkező baráti társaság azon agyal, hogyan tudnának kocsmatulajdonosi címből feljebb lépni. A sok fejtörés nem marad kifizetetlenül: itt van öt találmány, ami akár létezhetne is, hála a Felhőtlen Philadelphia lángelméinek.

Cicacipő – Önt is zavarja, hogy a macskája elképesztő, irritálóan hangos zajjal közlekedik? Hogy a kis szőrmók összekarmolja a bútorokat? Akkor itt a cicacipő! Igen, egy cipő cicáknak, hogy a kis házi kedvencek nesztelenül közlekedhessenek és még véletlenül se tehessék tönkre a bútorokat. Csak egy méret van belőle, de az minden macskára tökéletes, legyen az nagy kandúr vagy cuki kiscica. Mindezek fényében az eszmei értéke felbecsülhetetlen.

”Shot”Gun – A szójátékkal eladott termék nem több, mint amit a neve is takar: egy felest lövő puska. A Felhőtlen Philadelphia ikonikus helyének, Paddy’s pubjának renoméját egy gyors márkaépítéssel akarták megugrani a srácok. Ilyen az, amikor a fegyvertartás és a felelőtlen alkoholfogyasztás összetalálkozik: a felessel csőre töltött sörétessel halálos bulik keletkezhetnek. Talán nem véletlen, hogy a ”Shot”Gun eddig még senkinek sem jutott eszébe.

Patkány Husáng Dög – A Felhőtlen Philadelphia született géniuszai nem egy egyszerű rágcsálók elleni méreggel álltak elő, hanem egy igazi patkányirtó géppel, ami nem más, mint egy baseballütő, szögekkel kiverve és masszív vaslánccal körbetekerve. Ez a Patkány Husáng Dög. A találmány célja, hogy akár az ütő tényleges használata nélkül is halálra ijessze a kártékony rágcsálót. A sorozatból kiderült, hogy a Patkányirtó vérfagyasztó megjelenése az emberre kiválóan hat, a patkányokra sajnos már kevésbé.

Harci tej – Charlie és Mac zseniális terméke: egy alkoholos proteinturmix, kizárólag biztonsági őröknek. Az ital összetevői: tojás, tej és alkohol. A túlbuzgó feltalálók még reklámot is forgattak a terméknek, de az ígértekkel ellentétben a Harci tejtől nem lesz erősebb a fogyasztója, csak iszonyatosan beteg. Nem véletlenül nem tört be még ehhez hasonló alkoholos étrend-kiegészítő a fitneszpiacra.

Rumhús – Rum plusz sonka = rumhús. Népi hiedelmek szerint: amit meg lehet enni, abból valamilyen szeszt is lehet készíteni. A sonka egy közkedvelt étel, miért ne lehetne kicsit alkoholossá tenni, hogy az ember akkor is iszogasson, amikor kis sonkafalatkákat csipeget? A Felhőtlen Philadelphia alkoholista csapata megalkotta a rum és a sonka szerelemgyerekét, ami nem más, mint egy sonka, amit 24 óráig rumban pácoltak. Ezt tudja, de ezt stabilan. A gasztroforradalom idején abszolút helytálló lehet egy ilyen fúziós étel/ital, mert lássuk be, a dobozos bor után a rumhús sem tűnik ördögtől való dolognak.

A Felhőtlen Philadelphia legújabb őrültségei október 17-től minden hétköznap 00:00-kor a Comedy Central műsorán.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.