Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Július 18. 12:34, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

Anyaszült meztelen hölgy vásárolt a benzinkúton

Anyaszült meztelen hölgy vásárolt a benzinkúton

A legmeglepőbb benne, hogy senki sem lepődött meg.

Egy krakkói autós, Cezar Zawadzki nem hitt a szemének, ezért gyorsan előkapta mobiltelefonját, hogy megörökítse a jelenetet: amíg sorban állt a benzinkút kasszájánál, egy nő sétált be a kútra - tetőtől talpig meztelenül.

"Nem tűnt sem drogosnak, sem részegnek. Egyszerűen odament a hűtőpulthoz, kivett egy szendvicset és egy üdítőt, majd beállt a kasszához, és türelmesen várakozott." - mondta el később a 34 éves férfi.

"Forróság volt, bőven 30 fok felett. Mégsem az lepett meg igazán, hogy meztelen volt, hanem hogy mindenki úgy kezelte az esetet, mintha teljesen normális volna a helyzet. A pénztáros kiszolgálta, a férfiak pedig rá sem hederítettek, még csak össze sem kacsintottak a háta mögött."

A magunk részéről pajzán kandi kamerát gyanítunk az eset mögött, de ha így is van, még nem jelent meg a műsor, amiben a benzinkút vendégeit sokkolták.

Zawadzki úr szerint a nő ahogy jött, úgy is ment el: "Fizetett, kisétált, beült az autójába, és elhajtott. Teljesen szürreális volt az eset."

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára