Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. December 19. 10:59, péntek | Bulvár

Az Agymenők nyolc éve – így változtak meg a színészek

Az Agymenők nyolc éve – így változtak meg a színészek

Nyolc évada dübörög az Agymenők, a legújabb részek immáron Magyarországon is elérhetőek. Ez idő alatt az alig ismert színészekből világsztárok és Hollywood legjobban kereső sorozatszereplői váltak, a geekség pedig menő lett szerte a földkerekségen. Lássuk, hogyan fordult meg a világ Jim Parsons-ékkal azóta, hogy 2007. szeptember 24-én levetítették az Agymenők első epizódját.

Több százmillió rajongó örülhet szerte a világon: az Agymenők visszatértek! Magyarországon a Comedy Central képernyőjén – az amerikai premierrel szinte egy időben – láthatóak a mozgalmas nyolcadik évad eseményei. Nem kérdéses, hogy Jim Parsons életét megváltoztatta a sorozat, hiszen az Agymenők előtt a színész mindössze egyetlen filmben szerepelt. Mostanra a világon mindenki Sheldon Cooperként azonosítja a nyurga sztárt. Az ismertségen túl Parsons bezsebelte a szakma elismerését is, négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot kapott a szívügyekben járatlan tudós alakításáért. A világsztárrá avanzsált Parsons 2012-ben jelentette be, hogy meleg, nem sokkal később pedig, hogy 10 éve boldog kapcsolatban él. „Felkelünk, kávézunk, kutyát sétáltatunk, dolgozni megyünk. Éljük a szerelmesek unalmasan boldog életét” – mondta akkor.

A Pennyt alakító Kaley Cuoco az Agymenők másik nagy nyertese. A Bűbájos boszorkákból is ismert lány Jim Parsons-szal együtt epizódonként egymillió dollárt keres a sorozattal. A szitkom bombanője legutóbb azzal sokkolta követőit, hogy hosszú szőke haját levágatta bubira, idén szeptemberben pedig azért került újra címlapokra, mert ő is áldozatává vált a meztelen sztárfotók kiszivárogtatójának. Október 29-én átadták a Hollywood Walk of Fame2532. csillagát, amelyen az ő neve díszeleg. Nemcsak gazdag lett – hivatalosan sztár is. Cuoco az Agymenők nyolc évada alatt Ryan Sweeney személyében párra lelt és már azt is be merte vallani, hogy egykoron titokban randizott kollégájával, Johnny Galeckivel, akivel a képernyőn is szerelmeseket alakítanak.

Sheldon „kockafejű” barátját, Leonard Hofstadterként ismerjük. A sorozat indulásakor Johnny Galecki volt a legismertebb a társaságból: szerepelt többek között a „Tudom mit tettél tavaly nyáron” vagy a „Mona Lisa mosolya” filmekben, de világhírűvé az Agymenők tette a belgiumi születésű amerikai színészt, aki ma már megteheti, hogy egy hatalmas kaliforniai birtokon éljen. A csapat másik két tagja, Simon Helberg (Howard Wolowitz) és Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) a 8. évad forgatása előtt egy nappal egyezett meg a gázsiról a producerekkel: valamivel kevesebbet kapnak mint a Parsons - Galecki – Cuoco trió, de így sem lesznek többé kenyérgondjaik. Ráadásul messze nem olyan szerencsétlenek nőügyekben, mint a sorozatban. Kunal például Rajesh-ként meg sem szólalt csinos lányok jelenlétében, a valóságban azonban elcsavarta az egykori Miss India, Neha Kapur fejét. Simon is nős, igaz, ő már az Agymenők sikere előtt megismerte és elvette szíve hölgyét.

Agymenők 8. évad minden pénteken 20:00-tól a Comedy Central műsorán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.