Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Április 16. 17:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: bumm.sk

Fényes nappal, a tömegben erőszakoltak meg egy lányt

Fényes nappal, a tömegben erőszakoltak meg egy lányt

Talán sosem derül ki egy tömegrendezvényen elkövetett nemi erőszak, ha egy másik bűnügy kapcsán nem kerül egy mobiltelefon a rendőrség kezébe. Az eszméletlen diáklányon elkövetett becstelenséget ugyanis videóra vették.

Az amerikai egyetemisták ordenáré tavaszköszöntő bulizása (Spring Break), amelynek lényege a mértéktelen ivás, drogozás, az alulöltözöttség, a partizás és az össze-vissza kefélés, egyre másra szállítja az undorító történeteket. A tengerparti hepajokon minden erkölcsi gát leomlik, az ösztönök elszabadulnak, nem csoda, hogy szexuális erőszak áldozatává válnak diáklányok.

Egy 2014-es esetre most derült fény, méghozzá egy lövöldözés kapcsán, ami az Alabama állambeli Troyban történt. Az egyik gyanúsított lefoglalt mobilján ugyanis a nyomozók egy videofilmecskét találtak, ami azt mutatja be, hogy szexuális erőszakot tesznek egy eszméletlen lányon egy floridai strandon. A felvétel feltételezhetően tavaly májusában készült, és két egyetemista, a 22 éves Delone' Martistee, valamint a 23 esztendős Ryan Austin Calhoun követi el a bestiális tettet.

A Bay megyei sheriff szerint a videofájlon hallható is, amint egyikük azt mondja, hogy: „Semmire se fog emlékezni.” Aztán bedugja az ujját a lány bikinibugyijába. A duó fényes nappal követte el tettét Panama City tengerpartján, miközben több tucat partizó fiatal álldogált körülöttük teljes érdektelenségben.

"Ez volt a legundorítóbb videó, amit valaha láttam" – mondta Frank McKeithen sheriff, aki megköszönte a troyi rendőrségnek a bizonyítékot, ami nélkül az esetre sosem derült volna fény.

A Panama City News Herald szerint az áldozat meg van arról győződve, hogy direkt bedrogozták, mielőtt megbecstelenítették. A rendőrséghez nem mert fordulni, mert csak halvány emlékképei voltak mindenről. A két fiatalembert szexuális kényszerítéssel vádolták meg, és az egyetemről is kirúgták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.