Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Március 06. 11:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gáspárék úgy ordibáltak, hogy az összes szomszéd kirohant

Gáspárék úgy ordibáltak, hogy az összes szomszéd kirohant

Megrongálták a showman autóját.

„Vigyázz Gáspár” – ez a festékkel fújt felirat díszelgett Gáspár Győző autóján, mely minden bizonnyal az egyik rosszakarójának a műve. A showmant láthattuk már a képernyőkön paprikás hangulatban, ám amit most rendezett, arra az utcabeliek még nagyon sokáig emlékezni fognak.

Senki sem tudja, pontosan mi áll az autórongálás hátterében, Győzinek is csak sejtései vannak.

– Undorító dolognak tartom, hogy egyesek a féreg kategóriába tartoznak, nem mernek a szemembe nézni, inkább másodszor megrongálják az autómat! Azt gondolják, hogy nem tudom, hogy ők csinálják, pedig tudom, hogy kik csinálják.

Jó tett helyébe jót ne várjál, csak adj kölcsön pénzt és ez a hála! Vigyázz Gáspár felirattal ijesztgetnek. Vasárnap hajnalban meg megkarcolják az autómat. Szerintem ez nagyon gyerekes de a Jóisten majd megveri őket! Ámen! – fakadt ki a Facebookon az Édes Élet sztárja.

Győzike még a Facebook-oldalára is posztolta a fotót ingerültségében, melyre érdekes kommentek érkeztek. Dömsödi Gábor szerint például ez az egész csak reklámfogás.

– Győző! Zseniális reklámszakember vagy. Telefirkáltad az autót, a gyártó cég meg kattintásszámra fizet! Mindig is felnéztem Rád – írta gúnyosan a tévés.

Az Új Ász kiderítette, az eset akkor történt, amikor a Muzsika TV vezető arcánál, Sihell Ferry stúdiójában rögzítette Gáspár Zsolti a legújabb dalát, ahová Bea és Győző is elkísérték az újdonsült énekest.

– A felvétel alatt kapott egy rejtélyes telefont Győző. Valaki ordenáré hangon azt mondta neki: „Az autó még csak a kezdet!”. Ő már biztos megszokta, hogy állandóan bosszantják a kritikusai, ezért próbálta titkolni előttünk a rosszkedvét, de látszott rajta, hogy ideges. Nem sokkal a különös hívás után kirohantak az utcára, hogy megnézzék, rendben van-e a kocsi, és akkor szembesültek a rongálással – kezdte lapunknak a Dallamokon át műsorvezetője.

– Olyan ordibálást csinált Győző és Bea, hogy az összes szomszéd kirohant a hangzavarra. Nem tudták az emberek, mi történt. Mindenki kérdezősködve, kétségbeesetten bámult ki az ablakon, futott ki az utcára. Nagyon sajnáltam őket! Nem értették, miért volt szükség erre a károkozásra – tette hozzá.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára