Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 30. 10:21, csütörtök | Bulvár

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait!

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait!

Kabai Laci bokszkesztyűt húzott, Varga Győző falra mászott.

Boksz, falmászás, wakeboard - az Irigy Hónaljmirigy tagjai nem riadnak vissza a különleges sportoktól. A nyolc kan mostanában a sok munka mellett testmozgással igyekszik kikapcsolódni.

Felpörögtek az események az Irigy Hónaljmirigy körül: a napokban megjelenik a csapat legújabb lemeze, ráadásul a fiúk már most gőzerővel készülnek a huszonöt éves nagykoncertjükre. A zenekar tagjai ezért mostanában sporttal igyekeznek levezetni a feszültéséget: Kabai Laci a bokszzsákot püföli, Varga Győző falra mászik, Molnár Imit pedig a hideg idő sem tántorítja el, hogy szenvedélyének, a wakeboardnak hódoljon.

„A napokban már megtalállható a boltok polcain az új lemezünk, azért gyúrok, hogy ha valaki kifogásolja a korongon található dalokat, meg tudjam védeni magam és a srácokat – nevetett Kabai Laci - Az egyik barátomhoz járok bokszolni, mert úgy döntöttem, ha már 46 évig tunyultam, erre a kis időre összekapom magam” – tette hozzá a zenekar dobosa.

Varga Győző sem riad vissza az extrém kihívásoktól, legutóbb falmászásban próbálta ki magát. „A lemezmegjelenés izgalmai miatt egyszerűen úgy döntöttem, hogy falra mászom! Most, hogy jön a tél, van egy kis időm a testedzéssel foglalkozni: elkezdtem mozogni, hogy még jobban nézzek ki.” – viccelődött Győző.

A napokban ugyan beköszöntött a hűvös idő, de ez sem akadályozza meg Molnár Imit abban, hogy vízre szálljon. „A rossz idő sem tart vissza attól, hogy wakeboardozzak: elárulhatom, kicsit rákattantam erre a sportra. Amikor nincs próba, vagy nem a lemez előkészületeivel foglalkozom, felülök a motorra és elmenekülök a vízre. Azon szoktunk nevetni, hogy itt aztán tényleg senki nem zavarhat, hiszen csak előttem vagy utánam 100 méterrel jöhetnek… Sajnos azonban hiába megyünk a csajok után, nem érjük őket utol, kivéve ha beesnek a vízbe” – mesélte mosolyogva Imi.

Az Irigy Hónaljmirigy legújabb lemeze hamarosan megtalálható a boltok polcain. A fiúk már most a 2015 decemberi nagykoncertre készülnek, ahol exkluzív, látványos produkcióval köszönik meg a közönségnek az elmúlt huszonöt évet.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára