Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Szeptember 29. 18:15, hétfő | Bulvár

Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték.Gájer Bálintswing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget,Tolvai ReniésKocsis Tiboezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét,Varga GyőzőésSipos Tomikalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedigHorváth Éva, Varga Viktor,aSummer SistersésKikikínálta az ünneplőknek.

Többek közöttAda, Horváth Éva,Varga Viktor, Garami Gábor, Gianni Annoni, Somló Tamás, Kiki, a Summer Sisters, Csomor Csilla, Győrfi Pál, Palcsó Tomi, Rippel Feri és a Sugarloaftagjai ünnepelték az idei Sinatra kalappartin az amerikaiak kedvenc whiskeyfőzőjét. A sztároknak nem csupán zenei csemegékben, de gasztronómiai élményekben is volt részük bőven. Az este folyamánKocsis Tibo és Tolvai Renia sütőrács mellett is bizonyított, miközben most rendhagyó módon gasztroguruk mentorálták őket.

„Nagyon közel áll a szívemhez a konyhaművészet, én magam is szívesen főzök a barátaimnak. Szeretek kísérletezni az ízekkel, és most két igazi profitól leshettem el néhány trükköt, amit biztosan otthon is kipróbálok majd. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor egy amatőr énekes egy színpadra áll a profival. Ezúttal én voltam a zöldfülű, de nagyon élveztem. A whiskey számomra egy olyan ital, amely mindig valamilyen nevezetes alkalomhoz kötődik. A mai este különlegessége volt az is, hogy rengeteg olyan kedves ismerőssel találkozhattam, akiket már hosszú ideje nem láttam. Nagyon jól éreztem magam”– mesélteKocsis Tibo, akit Tolvai Renivel együtt,Bede Róbertchef, ésDarusa Richárd,aStereo Chefkonyhafőnöke segített az ételek elkészítésében.

Tolvai Reninemcsak alkalmi szakácsként mérettette meg magát, hanem azIrigy Hónaljmirigyes Varga Győzővel ésSipos Tomival egy rögtönzött ügyességi játékban is „harcba szállt”.

A kalapdobás egyértelműen a kedvenc feladatom volt.Hamar rájöttem a technikára, ezért is tudtam négy találatot szerezni. Amikor befejeztem, Győzőék még nagyon magabiztosak voltak, és azt gondolták, semmi esélyem nyerni. Végül azonban mindkettőjüket magam mögé utasítottam” –kezdte Tolvai Reni.„A főzést követően a koktélkeverést is nagyon élveztem, de valamit elmérhettem, mert iszonyatosan erős lett az italom. Én nem bírtam meginni, de a srácoknak nagyon ízlett” –mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, Sinatra zenéje már egészen fiatalon rabul ejtette, és a mai napig a kedvencei közé tartozik aMy Wayés aStranger in the Night.

Nemcsak Reni rajong azonban Sinatráért:Varga Viktoregy dal erejéig csatlakozottGájer Bálinthoz, hogy közösen énekeljék el a swing nagymesterének egyik slágerét, ezzel is tisztelegveJack bácsiemléke előtt. Ezután pedig az est fénypontjaként a sztárok együtt vágták fel a tortát, és a Sinatra Selectet is megízlelték.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára