Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Szeptember 01. 14:02, hétfő | Bulvár

Rákóczi Feri a vízparton győzte le Cseh Lacit

Rákóczi Feri a vízparton győzte le Cseh Lacit

Sportolók és hírességek csaptak össze a pecaversenyen

Nem várt izgalmakat tartogatott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) rendhagyó pecaversenye: az utolsó percben kifogott pontynakhála Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri aratta le a babérokat. A másik csapatban Trokán Nóra, Cseh Laci és Mikó István állt a bot végére, hogy bizonyítsa horgásztehetségét. A sztárok a turista állami horgászjegyet népszerűsítettéka jó hangulatú megmérettetésen.

Egyetlen ponty: ennyi is elég volt a Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri alkotta triónak ahhoz, hogy diadalmaskodjanak a NÉBIH pecaversenyén, amelyen a hivatal munkatársai mellett a társhivatalok csapatai és hírességek együtt népszerűsítették a turista állami horgászjegyet. A másik sztárcsapatban friss EB-bajnokunk, Cseh Laci profi horgászfelszereléssel, Trokán Nóra többféle csalival, a Nagy Ho-ho-ho horgász egykori Főkukaca, Mikó István pedig hibátlan dobótechnikával próbált túljárni a halak eszén.

Rákóczi Feri kitűnően szórakozott az örspusztai horgászcentrumban annak ellenére, hogy csapatának sokáig egyetlen hal sem akadt a horgára, de a nagy kapás után végül lelkesenközreműködött Besenyei Péter pontyának kifogásában.„Nagyon meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével. Meglepő, hogy egy pecaverseny lehet ennyire szórakoztató, és még meglepőbb, hogy vízközelben tudtuk legyőzni Cseh Lacit”– mondta a Morning Show műsorvezetője.

Úszó kiválóságunk az Európa bajnokság fáradalmait pihente ki a vízparton. Laci semmit nem bízott a véletlenre, egyszerrekét bottal, magabiztosan szállt versenybe. „Nagyonközel áll hozzám a horgászat, ha időm engedi, hosszú órákat töltöka parton, ez az, ami igazán kikapcsol. Sajnos az utóbbi időben nem tudtam időt szánni erre a hobbimra, de most eszembe jutott, mennyire hiányzott a természet!”

Trokán Nóra nosztalgikus hangulatban szerelte fel pecabotját - gyermekkori emlékek elevenedtek fel benne.„Kiskoromban édesapámmal – aki mégmais nagy pecás – gyakran vettünk részt horgászversenyeken. Ahogy Mikó Istvánnal és Cseh Lacival ültem a parton, kicsit „visszarepültem” a balatoni nyarakhoz” – emlékezett vissza a színésznő.

A hírességek a pecaversennyel a NÉBIH turista állami horgászjegyét népszerűsítették. Ez lehetővé teszi, hogy otthoni önképzést követően, egy20 kérdésből álló internetes teszt kitöltése után a horgászni vágyók turista állami horgászjegyet kaphassanak 90 napra. „Awww.tuhir.nebih.gov.huoldalon május óta 4200-an tettek sikeresen a vizsgát, és 3100-an már ki is váltottákturista jegyüket, amelyet később a hatóság - amennyiben a turista állami horgászjegy érvényessége alatt sikeres állami horgászvizsgát tesznek - ingyen bevált horgászjegyre”– mondta el Zsigmond Richárd, a NÉBIH Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára