Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 30. 15:33, kedd | Bulvár

Rendőrök lepik el a Universal Channelt

Rendőrök lepik el a Universal Channelt

Negyedik évaddal debütál a Zsaruvér és a Hawaii Five-0.

Újabb premierek a Universal Channel októberi műsorán! Régi kedvencekkel és újabb fordulatokkal találkozhat az, aki a Universal Channel műsorát választja, hiszen vadonatúj sorozatok mellett a Zsaruvér és a Hawaii Five-0 is friss évaddal tér vissza a képernyőre.

Nem csupán olyan újdonságokkal köszönti az őszt a Universal Channel, mint a Josh Holloway főszereplésével rajtoló Intelligence, de kedvenc rendőreink is újra akcióba lendülnek. Október 3-án ugyanis a Zsaruvér, október 14-én pedig a Hawaii Five-0 negyedik évada indul útjára.

Október 3-tól ismét New York bűnözőivel veszi fel a harcot a híres Regan család. Új szereplőként tűnik majd fel Eddie Janko (Vanessa Ray), aki Jamie (Will Estes) új társaként kapcsolódik be a történésekbe. Az újdonsült páros azonban máris egy drámai helyzettel találja szemben magát. Egy rejtélyes színész ered Danny (Donnie Wahlberg) nyomába, aki kutatást végez új filmjéhez. E közben Mariaval is újabb nehézség elé néznek: egyik informátorukról kiderül, hogy egy másik ügy első számú gyanúsítottja. Az eseményszálak teljesen összegabalyodnak, ám az évad végére minden megoldódni látszik majd.

A Hawaii Five-0 rendfenntartói sem tétlenkednek. McGarettnek (Alex O’Loughlin) sikerül megszöknie, miközben nem veszti el Wo Fat-et sem, ám közben a főhadiszállás veszélybe kerül. Az elit alakulat egy farmernek is segít megtalálni elveszett lányát, míg Kononak (Grace Park) és Adamnak új rejtekhelyet kell találnia. Az események alakulásával a Five-0 csapata kénytelen egy összeesküvéselmélet-függő ember segítségét kérni egy megoldásra váró kettősgyilkosságban. Az évad vége felé pedig egy ártalmatlan megfigyelés is halálos fordulatot vesz…

Csatlakozz New York és Hawaii legprofibb zsaruihoz:

Zsaruvér 4. évad – október 3-tól, 21.20-tól, dupla epizódokkal

Hawaii Five-0 4. évad – október 14-től, 21.20-tól

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.