Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 31. 11:48, csütörtök | Bulvár
Forrás: Red Lemon Media

Szépségkirálynőt igazolt a SportKlub

Szépségkirálynőt igazolt a SportKlub

Aryee Claudia Dedei várja augusztustól a nézőket Világi Péter mellett a SportKlub Híradójában. Az egzotikus szépség ismerős lehet, hiszen pár éve ő lett a Királynő különdíjasa és megnyerte a Miss Afro Hungary címet is.

Claudia, vagy ahogy sokan ismerik Tücsi, sportos lány, otthonosan mozog a SportKlub hírei között. A műsorvezető hosszú éveken keresztül atletizált, szabadidejében teniszezik, de lefutotta már a félmaratont is.

Fontos szerepet játszik az életemben a sport: 17 éves koromig atletizáltam, megyei bajnok és országos tízedik helyezett lettem. A mai napig futok, három évvel ezelőtt édesapámmal teljesítettem a félmaratont. Ezért is örülök különösen, hogy én vezethetem a SportKlub Híradóját. Nagyon izgulok a feladat miatt, de mindent megteszek, hogy a nézők elégedettek legyen velem. Maximalistaként, szeretnék a lehető legjobban teljesíteni, ezért sokat gyakorolok, beszédtanárhoz is járok” – magyarázta Claudia, aki azt is elárulta, nem mindig készült képernyősnek.

A családomban rajtam kívül mindenki orvos, ezért régebben kacérkodtam a gyógyszerész pályával, hogy kövessem a tradíciót, de hamar rájöttem, hogy a kommunikáció az, ami igazán nekem való. Az egyetem elvégzése után az RTL Klub Fókusz című műsorához kerültem szerkesztő-riporterként. Már itt is foglalkoztatott a sport és az emberi teljesítmények. Az egyik riportommal, amelyben egy túlsúlyos férfi emberfeletti küzdelmét mutattam be, aki sikerrel teljesítette a New York Maratont, megnyertem a Médiaunió pályázatát” – árulta el a szépség.

Szépségkirálynőt igazolt a SportKlub

Dávid Bence, a SportKlub vezetője szerint a csatorna és a szurkolók is jól jártak Claudia igazolásával. „A SportKlub Híradó saját gyártású műsorunk, unikumnak számít a hazai sportcsatornák kínálatában, hiszen a nézők egyetlen másik adón sem találkozhatnak ilyen szintű napi összefoglalóval. Világi Pétert a sportszerető közönség már régóta ismeri és elismeri, mellette most a frissen igazolt Ayree Claudia Dedei bizonyíthat. Hiszünk benne, hogy a nézőink hamar megkedvelik majd.”

A nézők augusztus 4-től nap mint nap találkozhatnak Claudiával - SportKlub Híradó minden nap a csatorna műsorán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára