Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Március 29. 08:51, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Újabb halálos áldozata van a székesfehérvári lakástűznek, ketten vesztették életüket

Újabb halálos áldozata van a székesfehérvári lakástűznek, ketten vesztették életüket

Újabb halálos áldozata van a székesfehérvári lakástűznek, ketten vesztették életüket - közölte a katasztrófavédelem vasárnap hajnalban az MTI-vel.

A szedreskerti lakónegyedben összesen tíz embert menekítettek ki az emeletes épületből, heten megsérültek, köztük egy gyerek.
A mentők két embert próbáltak újraéleszteni a helyszínen, ám mindkettő meghalt.
A katasztrófavédelem reggeli tájékoztatása szerint az öt kórházba vitt ember közül háromnál igazolódott be a füstmérgezés gyanúja, közülük egy könnyebben meg is égett. A két másik embernél nem állapítottak meg füstmérgezést, így ők elhagyhatják a kórházat.
A tűzben egy második emeleti lakás teljes egészében égett, a vele szembeni lakás ajtaja is lángolt, többet pedig veszélyeztetett a tűz. A katasztrófavédelem reggel azt közölte, hogy a kiégett lakáson kívül lakhatatlanná vált a felette lévő ingatlan, valamint a szomszédos lépcsőház egyik lakása is, amely a közvetlen szomszédja a kiégettnek. A közös falon repedések keletkeztek, ezeket tovább vizsgálják.
A helyszíni felmérés szerint valószínűleg szükség lesz lakosságvédelmi intézkedésre, mivel a lépcsőház közműveit csak hosszabb idő után lehet majd visszakapcsolni. Melegedőhelyként a közeli Széchenyi Kollégiumot nyitják ki az arra igényt tartóknak - közölték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.