Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Május 14. 09:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Varga Izabella: „A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen”

Varga Izabella: „A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen”

Dr. Balogh Nóra a Barátok közt bájos ügyvédnője már oly sok viszontagságon ment keresztül a sorozatban. Férjéhez, Berényi Miklóshoz többször is feleségül ment, de valamennyi alkalommal tönkre ment a házassága.

Ezzel a szereppel szemben a Nórát alakító Varga Izabella kiegyensúlyozott életet élő ragyogó színésznő, akiről a boldogság és a harmónia már messziről sugárzik. Ehhez persze egy olyan családra van szüksége, ami mögötte áll férje, Lendvai Zoltán rendező és két kislányuk Anna és Sára jóvoltából.

A népszerű színésznő és férje nagyon elfoglalt emberek, akik szerelmüket is a színháznak köszönhetik. A 90-es évek végén a kecskeméti Színházban ismerkedtek meg és szerettek egymásba. A vajdasági fiatal színésznő és a pesti rendező egy évig csak kerülgette egymást, míg egyszer Zoli meglátogatta Izát a családjánál. Onnan nem volt „menekvés”, minden jött magától. Izabellának a Barátok Közt, Zoltánnak a színházi felkérések, majd az esküvőjük és a lányaik. És mindennek már lassan 20 éve.

„Anna lányommal a pocakomban esküdtünk, és születésével változott meg igazán az életünk – emlékszik a színésznő – A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen, őszintén hiszek benne, hogy létezik a nagy Ő és igenis lehet szeretni ugyanazt a férfit egy életen át. Iza vallja, hogy a harmonikus kapcsolatuk azon alapul, hogy nagyon hasonlóan gondolkoznak, a fontos dolgoktól az apróságokig szinte mindenben egyetértenek. Például abban is, hogy szabad perceiket, napjaikat legszívesebben négyesben töltik. Zoltán sokat van távol a munkája miatt, ezért Izának eszébe sem jutott „kisajátítani” őt, amikor együtt lehet a család. Az idei év elején számoltuk össze, hogy már 13 éve nem töltöttünk kettesben a gyerekek nélkül egyetlen napot sem. Azért ez szöget ütött a fejembe”

„Közelgett a születésnapom, ami jó apropó volt arra, hogy azt kérjem a férjemtől, hogy szökjünk meg egy kicsit a fővárosból, így úgy döntöttünk, hogy elutazunk az ország legromantikusabb szállodájába, Egerszalókra. Arra azért nem gondoltam, hogy egy mesés nászutas lakosztályt foglal nekünk - mosolyog Iza – olyan régen voltunk már nászutasok, és meglehetősen szétszórtak vagyunk ahhoz, hogy bármelyikünk fejben tartsa a házasság évfordulónkat. Ezzel szemben a születésnapokat mindig ünnepeljük és izgatottan várjuk. Így volt ez most is, csak kettesben. Bevallom nagyon jól éreztük magunkat. Nem maradt el a torta sem és az én drága férjem még egy habos masszázzsal is kedveskedett nekem, hogy teljes legyen a kényeztetésem.”

A szimpatikus sztárpár számára mesésen alakult a pihenés: jutott idő szaunázásra, gőzfürdőre, olvasásra, még délutáni sziesztázásra is, ezért megfogadták, hogy az egerszalóki mesés hotel lesz az a hely, ahová biztos, hogy minden évben visszatérnek, kettesben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára