Városlista
ma: 23 °C holnap: 27 °C
2016. augusztus 30, kedd - Rózsa

Hírek

2012. Augusztus 16. 12:39, csütörtök | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/SA

Augusztus 20-ai programok Nyíregyházán

Augusztus 20-ai programok Nyíregyházán

Tér- és szökőkútavatással, Princes koncerttel, valamint fény- és tűzijáték az idei augusztus 20-ai program Nyíregyházán.

Az ünnepségekre 1,8 millió forintot költ a város, tűzijáték 300 ezer forintos költsége pedig polgármesteri keretből lett finanszírozva. Hétfőn reggel tíz órákkor Szent István királyunk tiszteletére ünnepi misével kezdődnek a programok a római katolikus templomban, ahol a történelmi egyházak képviselői megszentelik az új kenyeret, valamint sor kerül egy téravatóra is, hiszen a közgyűlés legutóbbi döntése szerint a könyvtár és a templom közötti tér ezentúl Samassa József bíboros nevét viseli, aki egri érsekként elrendelte a nyíregyházi római katolikus templom építését. Az este fél héttől kezdődő ünnepséget a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar térzenéje nyitja a Kossuth téren, fellép a Regélők Énekegyüttes, valamint Benkő Péter, beszédet mond és kitüntetéseket ad át dr. Kovács Ferenc polgármester, az estet pedig Princess koncert, illetve tűzijáték zárja – mondta el Jászai Menyhért Nyíregyháza alpolgármestere.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Augusztus 29. 15:44, hétfő | Belföld

Kameracsapdák védik a nagyragadozókat az Aggteleki Nemzeti Parkban

Újabb kameracsapdákat bocsát a nagyragadozók védelme céljából az Aggteleki Nemzeti Park rendelkezésére a Természetvédelmi Világalap (WWF).

2016. Augusztus 29. 13:28, hétfő | Kék hírek

Több kilós drogfogás - Videó!

Terézvárosi rendőrök fogták el azt a férfit, aki egy VIII. kerületi lakásban rendszeresen árult drogot.

2016. Augusztus 29. 13:25, hétfő | Külföld

Az osztrák lakosság többsége elégedetlen a demokrácia állapotával

Elégedetlen a demokrácia jelenlegi állapotával az osztrák lakosság több mint fele, és a többség jobban bele szeretne szólni a politikai élet alakulásába -

2016. Augusztus 29. 13:24, hétfő | Belföld

Emelkedik a benzin ára

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.