Városlista
ma: 23 °C holnap: 27 °C
2016. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. Augusztus 16. 12:39, csütörtök | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/SA

Augusztus 20-ai programok Nyíregyházán

Augusztus 20-ai programok Nyíregyházán

Tér- és szökőkútavatással, Princes koncerttel, valamint fény- és tűzijáték az idei augusztus 20-ai program Nyíregyházán.

Az ünnepségekre 1,8 millió forintot költ a város, tűzijáték 300 ezer forintos költsége pedig polgármesteri keretből lett finanszírozva. Hétfőn reggel tíz órákkor Szent István királyunk tiszteletére ünnepi misével kezdődnek a programok a római katolikus templomban, ahol a történelmi egyházak képviselői megszentelik az új kenyeret, valamint sor kerül egy téravatóra is, hiszen a közgyűlés legutóbbi döntése szerint a könyvtár és a templom közötti tér ezentúl Samassa József bíboros nevét viseli, aki egri érsekként elrendelte a nyíregyházi római katolikus templom építését. Az este fél héttől kezdődő ünnepséget a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar térzenéje nyitja a Kossuth téren, fellép a Regélők Énekegyüttes, valamint Benkő Péter, beszédet mond és kitüntetéseket ad át dr. Kovács Ferenc polgármester, az estet pedig Princess koncert, illetve tűzijáték zárja – mondta el Jászai Menyhért Nyíregyháza alpolgármestere.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Szeptember 06. 15:52, kedd | Helyi

Nyíregyházi lövöldözés - Fellebbezett a gyanúsított, elhúzódhat a kiadatása

Fellebbezett magyarországi kiadatása ellen a nyíregyházi gyilkosság elkövetésével gyanúsított román orvos, így átadása a magyar hatóságoknak elhúzódhat - közölte kedden a Maszol.ro portál.

2016. Szeptember 29. 17:58, csütörtök | Bulvár

Videó, ami mindenkinek hallucinációt okoz

Tudósok készítették el azt a videót, ami mindenkinek hallucinációt okoz. Nem kell megijedni, mert csak rövid időre, de érdemes kipróbálni.

2016. Szeptember 29. 14:52, csütörtök | Belföld

Nyárias meleg után hidegfront várható az első októberi hétvégén

Folytatódik a napsütéses, nyáriasan meleg idő, helyenként október elsején akár 27 Celsius-fok is lehet. Vasárnap viszont egy hidegfront nyomán csapadékosra fordul az idő és mérséklődik a meleg

2016. Szeptember 29. 14:22, csütörtök | Sport

Ifjabb Hefler Róbert és az autósport

Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási verseny + Szlalomverseny 2016.10.1-2. Kiskunlacháza!