Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Cégregiszter | Ruházat

Guild Kft.

4400, Nyíregyháza, Alpár Ignác utca 60.

Egyedi méretre szabott farmert készítünk mindenkinek aki belefáradt a hiábavaló keresgélésbe az üzletekben.

A farmervásárlók átlagosan 8 farmernadrágot próbálnak fel és ritkán találják meg a tökéletes darabot. Mi kérésedre elkészítjük „egyedifarmerod”, legyen bármilyen is alkatod, mert Te megérdemled hogy megfizethető árú méretre szabott farmernadrággal kényeztesd magad.

Te tervezheted meg álmaid nadrágját kiválasztva azt a fazont, ami a legjobban megfelel igényeidnek. Minőségi olasz anyagokból, többféle színből különböző cérnával és sliccezéssel állíthatja össze kedvenc szabású jeans-ét melyet kívánsága szerint gombozhat, kellékezhet, koptathat és roncsolással tehet még egyedibbé.
Egy klasszikus blue jeanst keresel? Tervezd meg, majd add meg méreteid. Kövesd egyszerű instrukciónkat és néhány perc alatt könnyedén elkészülsz a méretvétellel. Bár regisztráció nélkül is vásárolhatsz, célszerű megtenni hogy megjegyezhessük méreteid és ne maradj le akcióinkról. Ez az egyszeri fáradtság nem összehasonlítható a farmervásárlás hagyományos módjával, amikor boltról boltra járva sem sikerül rátalálni egy méretben és designban tökéletesen passzoló darabra!
És a saját tervezésében összeállított, méretre szabott farmernadrágodból biztos nem jön szembe még egy az utcán…

kapcsolat