V√°roslista
2023. m√°rcius 31, p√©ntek - √Ārp√°d, Benj√°min, BenŇĎ

Cégregiszter | Ruházat

Guild Kft.

4400, Nyíregyháza, Alpár Ignác utca 60.

Egyedi m√©retre szabott farmert k√©sz√≠t√ľnk mindenkinek aki belef√°radt a hi√°baval√≥ keresg√©l√©sbe az √ľzletekben.

A farmervásárlók átlagosan 8 farmernadrágot próbálnak fel és ritkán találják meg a tökéletes darabot. Mi kérésedre elkészítjük „egyedifarmerod”, legyen bármilyen is alkatod, mert Te megérdemled hogy megfizethetŇĎ árú méretre szabott farmernadrággal kényeztesd magad.

Te tervezheted meg álmaid nadrágját kiválasztva azt a fazont, ami a legjobban megfelel igényeidnek. MinŇĎségi olasz anyagokból, többféle színbŇĎl különbözŇĎ cérnával és sliccezéssel állíthatja össze kedvenc szabású jeans-ét melyet kívánsága szerint gombozhat, kellékezhet, koptathat és roncsolással tehet még egyedibbé.
Egy klasszikus blue jeanst keresel? Tervezd meg, majd add meg méreteid. Kövesd egyszerŇĪ instrukciónkat és néhány perc alatt könnyedén elkészülsz a méretvétellel. Bár regisztráció nélkül is vásárolhatsz, célszerŇĪ megtenni hogy megjegyezhessük méreteid és ne maradj le akcióinkról. Ez az egyszeri fáradtság nem összehasonlítható a farmervásárlás hagyományos módjával, amikor boltról boltra járva sem sikerül rátalálni egy méretben és designban tökéletesen passzoló darabra!
És a saját tervezésében összeállított, méretre szabott farmernadrágodból biztos nem jön szembe még egy az utcán…

kapcsolat