Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Cégregiszter | Rádió

Sunshine Rádió

4400 Nyíregyháza, Szarvas u. 1-3.II. em

Csak jó zenék...Sunshine Rádió

A 99,4 MHz-en sugárzó Sunshine Rádió már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott.

A zenei összeállítás a generációk kedvenceiből áll, amely könnyed szélsőségektől mentes szórakozást nyújt a hallgatóknak egész nap. A reggeli és déli műsorsávban az idősebb korosztályhoz közel álló felvételek hallhatóak, míg ahogy közeledünk az este felé, egyre dinamikusabb zenékkel találkozhatnak a fiatalok. A műsorstruktúrát tekintve már reggel hat órától friss hírekkel, és egy könnyed reggeli információs magazinnal várjuk a hallgatókat. Ez a 6-10ig, Kerekes Áronnal és Mikos Ákossal. Majd tíz órától indul a Nappali Szerémi Nórival, amely helyi információkat és programajánlókat kínál. Ebéd után a bulvár információké és az egészséggé a terep. A hétköznapi munka utáni szórakoztató hazatérésről, Váczy Zoli gondoskodik. Este hattól indul a Halló, az interaktív kívánságműsor Olasz Gábor és Hajnal Guszti tolmácsolásában, de a hallgatók zenei szerkesztésével. Este kilenctől tízig Gem-Bar, rádiós show veszi kezdetét. Éjfélig Kővári Jani és az elmúlt 10 év legbulisabb slágerei a Sunshine Extra várja a hallgatókat. Ezután indul a Szöszmötölő – érdekességek a nagyvilágból és a sport háza tájáról. Ezután természetesen ZENE, ZENE, ZENE minden mennyiségben, kifogástalan minőségben. A hétvégén is tartogatunk érdekességeket a hallgatóknak, mert szombaton reggeli heti információs magazin után kezdetét veszi a Sunshine Café Mikos Ákossal 14 óráig, melyet a Sunshine Top 30 és a Sunshine Music Info követ Olasz Gábor vezetésével egészen 18 óráig. Az estében a Szombat esti láz című műsorunk a fiatalokat hangolja az esti bulira Pavlovics Gergely prezentálásában, játékokkal és társkereső üzenetekkel. A szombat estét a Házibuli zárja, csak igazi, bulis zenékkel. A vasárnap reggel és délelőtt egyértelműen az idősebb korosztályé, ugyanis reggel 7-től kezdődik közlekedési magazinunk, majd a horgászoké a főszerep. A Pecamániában Kővári János fogja ki a hallgatókat, majd 9 órától azokat, akik igazán generációs kedvencekre vágynak. Délután egy órától a Mi emberünk, Balogh Béla egyórás kötetlen beszélgetése egy meghívott vendéggel. Aztán délután kettőtől hatig a Euro Top 40. Az estét hat és nyolc óra között az ezotériáé a főszerep! Noémi a Sunshine Rádió spiritisztája várja a hallgatók kérdéseit! A ZenePont-ban interjúk, érdekes beszélgetések kizárólag magyar előadókkal. Kilenctől tízig romantikus dalok, a Szerelmesek órája várja a hallgatókat.

A Sunshine Rádió műsorstruktúrájával és zenei palettájával a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatóinak, mindezt kínálja a legfrissebb információkkal, remek játékokkal és nyereményekkel..

kapcsolat