Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 06. 09:21, péntek | Bulvár

Bieber nálunk is beégeti magát

Bieber nálunk is beégeti magát

Friss: Snoop Dogg és Shaquille O’Neil is az alázók között.

Egész Hollywood lélegzetvisszafojtva várja az estét, amikor Justin Biebert végre leégetik a kollégái. Az idegesítő tini-ikonból lett botrányhős március 30-án megkapja a magáét, és a magyar nézőknek sem kell várniuk arra, hogy a Bieber sütögetés füstje megérintse őket. Felejtsék el a torrentet, az amerikai premiert követő 48 órán belül hazánkban is látható lesz az Égessük le Justin Biebert (Roast of Justin Bieber)! A féltve őrzött titokra is fény derült: többek között Snoop Dogg, Shaquille O’Neil és Jeffrey Ross is részt vesz a Bieber alázásban. Magyarországra április elsején 22:00 órai kezdettel érkezik a Comedy Central saját gyártású show-ja.

A 21 éves popsztár azt nyilatkozta, hogy régebben kimondottan kérte a Comedy Centralt: engedjék William Shatner és Charlie Sheen nyomdokaiba, égessék le őt is végre. A visszautasító válasz annyi volt, hogy még sok ostobaságot kell elkövetnie, ám ha elég alapanyagot biztosít az egy teljes órán át húzódó cikizéshez, akkor lehet róla szó. Justin komolyan vette a kérést: az elmúlt egy évben botrányból botrányba tántorgott. A visszatérő drogos balhék, a kínosan elhúzódó koncertkezdések, az utcai gyorsulási verseny megtette a magáét. Említhetnénk még a rommá tört luxus sportkocsik sorát, a Németországban felejtett csuklyás maki esetét, amiért több ezer dollárt követelnek tőle, valamint azt a napot, amikor tojással a szomszéd házát - ezért utólag 80 ezer dollár kellett fizetnie. A számos balhé elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Bieber a többi híresség tákolta máglyára kerüljön.

A jó hír az, hogy a Comedy Central nézői nem maradnak le semmiről: a magyar humorcsatorna 48 órával az amerikai premier után idehaza is bemutatja a show-t. Eredeti nyelven, magyar felirattal kapja meg a popsztár a jól megérdemelt égetést. A roastmester nem más, mint Kevin Hart, a roasterek névsorát pedig percekkel ezelőtt hozta nyilvánosságra a Comedy Central: Snoop Dogg rapper mellett Shaquille O’Neil kosaras is az égetők között lesz, de érkezik a show-ba Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero és Jeffrey Ross is. Nem gyenge a felhozatal, de a névsor várhatóan még tovább bővül, reszkess Bieber!

Ahogy a homofób viccekben dagonyázó roastban James Franco, az alternatív hamburgerevés éllovasaként is ismert David Hasselhoff és tigrisvérű, hedonista Charlie Sheen sem úszta meg, úgy Justin Bieber is megkapja a magáét a hihetetlen hírességektől. Égessük le Justin Biebert! április 1-én 22:00-kor, sehol máshol, csakis és kizárólag a Comedy Central műsorán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.