Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2020. Március 19. 17:54, csütörtök | Sport
Forrás: infovárosok

A BL után a médiaválogatott is nagy kihívás - VIDEÓ

A BL után a médiaválogatott is nagy kihívás - VIDEÓ

Kevesen mondhatják el magukról, hogy háromszáznál is több alkalommal léptek pályára a Ferencvárosban bajnoki mérkőzésen.

Az egyik ilyen kiválasztott Keller József, aki négyszeres bajnoknak és ötszörös kupagyőztesek mondhatja magát a zöld-fehérekkel, emellett a felnőtt válogatottban 29 alkalommal szerepelt, de tagja volt annak az ifjúsági-válogatottnak is, amely Európa-bajnoki címet nyert 1984-ben.

Keller József ma már nem profi futballista, de az ANDONIK Médiaválogatottban vezéregyénisége. A ballábas futballistát az ANDONIK Sport kamerái előtt Nagy Anett, a cég egyik tulajdonosa, korábbi válogatott labdarúgó, hívta ki egy lábtenisz mérkőzésre. Keller József – vagy ahogy a médiaválogatottban hívják az örökifjút játékost, Fater – teljesítette a feladatot, az eredmény persze másodlagos, ez a csapat és ez a közösség másról szól.

„Nagyon jó a közösség a médiaválogatottban, hiszen ez nem a tudásról szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat, szórakozzunk és a közönség pedig fantasztikus” – mondta a Bajnokok Ligáját is megnyert játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

2020. Június 27. 05:00, szombat | Sport

Rally: Az első gyorsot behúztuk

Az első gyorsot megnyerték Dudás Gergőék, aztán sokáig harmadik helyen voltak.

2020. Június 26. 06:07, péntek | Sport

Csomós Mixi: A rajt előtt aláírtuk volna a végeredményt

Az East Motorsport Kft párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila már az első idei tesztversenyén letette a névjegyét a kemény R5-ös mezőnyben.

2020. Június 17. 06:08, szerda | Sport

Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.