Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2013. Szeptember 30. 11:52, hétfő | Bulvár
Forrás: manna.ro

A földhöz csapkodva nyugtatta a kisbabát (videó)

A földhöz csapkodva nyugtatta a kisbabát (videó)

Dajkát fogadott fel egy házaspár gyerekükhöz, ám arra ők sem számítottak, hogy ilyen kegyetlenül fog bánni a gyerekkel.

Sok szülő szorul időnként egy dajka segítségére, ugyanis egyéb dolgaik miatt egy ideig nem tudnak kisgyerekükkel lenni. Legtöbbször az alacsony keresetük miatt kell többet dolgozniuk, ezért nem jut idő a kicsire. Ez volt a helyzet az egyik nigériai házaspárnál is, akik egy helybéli dajkát fogadtak fel, hogy vigyázzon kisgyerekükre, amíg ők nincsenek otthon.

Mivel nem bíztak meg száz százalékosan az ismeretlen nőben, biztonsági kamerát szereltettek lakásukba, hogy követni tudják, mit csinál a dajka, míg ők nincsenek ott. A kamera által rögzített képsorok egészen elképesztőek, ezek alapján a rendőrség kezére juttatták a dajkát.

Címkék: dajka, gyerek, színes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.