Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2010. Január 01. 15:42, péntek | Helyi
Forrás: http://www.mixonline.hu

Az Ászok legyőzték a Királyokat

Az Ászok legyőzték a Királyokat

Ahogy azt a korábbi években már megszokhattuk, látványos gálával zárult a kézilabda idény. A Nyíregyházán megrendezett gálán kiosztották az év kézilabdázója díjakat, melyet Vérten Orsolya és Nagy László kapott. Míg Kovacsics Anik

A kora esti programban először, bemelegítésképp a nyíregyházi és a tiszavasvári U14-es fiúcsapatok mérkőztek meg. Ezután került sor a Dunaferr 1999-es Bajnokok Ligája-győztes női csapata (Radulovics Bojana, Ferling Bernadett, Kocsis Erzsébet, Mátéfi Eszter, Siti Beáta, Farkas Andrea és a többiek) és a televíziós személyiségekből álló, Éles József és Kökény Beatrix által felkészített Médiacápák együttes összecsapására, amelyben Marosi László és Borsos Attila személyében két kézilabdás nagyágyú is szerepet kapott.
 
A találkozón elhúzott a Duneferr csapata, amely előnyét a végéig meg tudta tartani, és 14-11-el megnyerte a mérkőzést. Érdekes küzdelmet hozott a két "ősi ellenfél", az edzők és a játékvezetők válogatottja közötti találkozó, amit meglepő módon 7-6-osjátékvezetői diadalt eredményezett. Pihenésképpen díjazták az év kézilabdázóit, a férfiaknál Nagy László, a nőknél Vérten Orsolya vehette át a Magyar Kézilabda-szövetség elismerését. Az esemény fénypontjának számító viadalon a közönségszavazatok alapján összeállított All Star-csapatokban a legjobb férfi és női játékosok mérkőztek meg Görbicz Anitával, Pálinger Katalinnal, Szucsánszki Zitával, valamint Császár Gáborral, Gál Gyulával és Törő Szabolccsal, a két edző pedig a két szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter és Csoknyai István volt. Sajnos sérülése miatt végül Pálinger és Császár sem lépett pályára, de a mérkőzés így is jó hangulatban telt. Végül 17-15-re nyertek az Ászok a Királyok ellen.
 
Az Orangeways Sport&Media Kézilabda Gálán átadták az év játékvezetőinek, edzőjének és az év játékosának járó közönségdíjat is. A 2009-es esztendő legjobb játékvezető-kettőse a Kékes Csaba-Kékes Pál páros lett, a szakembereknél Mocsai Lajos, a Veszprém edzője lett a befutó, míg a játékosok versenyében a Győri ETO és a női válogatott játékosa, Kovacsics Anikó kapta a legtöbb voksot. A feladat jövőre is adott: gyorsabban, magasabbra, erősebben!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak