Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 15. 14:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Negyvenéves koráig igazi nőcsábász volt. Ám amikor Bochkor Gábor összejött Várkonyi Andreával és kislányuk született, a népszerű rádiós megváltozott, az ötödik X felé közeledve mintaapa lett.

- Jól csináltam, hogy nem huszonévesen állapodtam meg, rendesen kiéltem magam, sokat buliztam, csajoztam. Megöregedtem, nekem már nem kell a kísértés. Persze az ember egész életében az örömöket keresi, de én most ezt az apaszerepben találom meg. Nekem igazából a család a feltöltődés. Ha el tudunk menni egy hétvégére egy wellness-szállodába, az teljesen kikapcsol, de az is, ha egy órát basszusgitározhatok magamban. Imádok főzni, gyakran szoktam vacsorával várni Andit. Már nem nagyon szeretek otthonról eljárkálni - mondja a népszerű műsorvezető, aki a Kiskegyednek arra a kérdésére, hogy miért pont Várkonyi Andrea lett az a nő, akit választott, Bochkor Gábor a következőket válaszolja:

- Nem praktikázott, hogy behálózzon. Mást jelent nekem, amióta a gyerekem anyja, de ugyanakkor nőként is izgalmas maradt. Nem hagyta el magát a szülés után, nem hízott meg, nem látom melegítőben éjszaka kolbászt majszolni. Jól választottuk ki egymást.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.