Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 13. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Hazánk híres modelljeinek többségéről már számtalanszor felröppent a hír, hogy jólétüket Dubaiban alapozták meg, gazdag üzletemberek szórakoztatásával.

Ezzel kapcsolatban persze egyikük sem tett vallomást, így nem tudni, igazak-e a rágalmak. Most Bódi Sylvi kamerák előtt mesélt arról, igenis járt már Dubajban. 

A modell elmondta, annyi köze van Dubaihoz, hogy nyaralt már ott, és hozzátette, semmi egyéb köze nincs a témához, így ebben az ügyben interjút sem szeretne adni, esetleg ügyvéd jelenlétében. "Most már nagyon elegem van" - tette hozzá bosszúsan.

Sylvi leszögezte tény, hogy járt kint már többször is Dubaiban, de nyaralás, vagy divatbemutató céljából, sőt libanoni barátjával is sokat utazott oda. Kijelentette, belefáradt a cáfolásba, és azt mondja, mindenki gondoljon, amit akar. A modell szerint azonban azokat, akik kint pénzt kerestek a testükkel, sem lehet és kell elítélni. Attól még, hogy valaki ilyesmiből él, még nagyon jó ember lehet - vélekedik.

Címkék: Bódi Sylvi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.