Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Február 23. 20:57, szerda | Sport
Forrás: www.edzotaborok.hu

edzotaborok.hu, egy oldal sportegyesületeknek!

edzotaborok.hu, egy oldal sportegyesületeknek!

Edzőtábort, nyári tábort szervezőknek, szakosztályoknak!

Az edzotaborok.hu 2008 óta van jelen, hazánk első külön hazai edzőtáborozásokkal foglalkozó internetes oldalaként. Már megjelenésének célja volt, hogy szolgáltatásaival a tábort szervező edzők, oktatók, szakosztályok (elsősorban amatőr és utánpótlás) munkáját segítse, egy helyen válogathassanak különféle edzőtábor lehetőségek között mindezt egyedülálló módon plusz költségek nélkül is, sőt akár további kedvezmények lehetőségével! Ha nincs ideje a különféle táborok között keresgélni, lehetőség van akár on-line adatlap kitöltésével közvetlen ajánlatkérésre, így időt takaríthat meg, a megadott, akár egyedi szempontok szerint kérhet tájékoztatást, edzőtábor ajánlatot!

Az oldalon a különféle edzőtáborozási lehetőségek mellett, MagazinExtra menüpontban érdekes és hasznos cikkek, sportegyesületi bemutatkozásokat olvashat a látogató. Sportvezetőként, szervezőként, de sportbarátként is érdemes feliratkozni havi értesítőre is, így első kézből kaphat tájékoztatást az oldal újdonságairól, új lehetőségekről, hasznos friss információkról, akciókról!

Ha táborozásról van szó, tábort, edzőtábort szervez, táborhelyet keres, látogasson el az oldalra, ahol minden egyesület számára hasznos információk állnak rendelkezésre. A weboldal elérhető a www.edzotaborok.hu internetes címen ! LEGYEN ÉLMÉNY AZ EDZŐTÁBOR !

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.