Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:33, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Egyetlen autót sem törtek fel az időmérő alatt

Egyetlen autót sem törtek fel az időmérő alatt

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően egyetlen gépkocsifeltörés sem történt szombaton a Hungaroringnél.

A Forma-1-es autóverseny időmérő edzésére jelentős számban látogattak nézők a Hungaroringre. A rendőrség is jelentős létszámmal van jelen a versenyen, a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően szombaton egyetlen gépkocsifeltörés, egyetlen gépkocsilopás sem történt.

A rendőrök nyolc embert állítottak elő a verseny helyszínéről, közülük hármat bűncselekmény elkövetése miatt. Egyetlen ittas járművezetővel találkoztak a rendőrök, helyszíni bírságot két esetben szabtak ki, s ugyancsak két esetben indítottak szabálysértési eljárást. Iratok elvesztése miatt két személynek adtak ki igazolást, továbbá egy gépkocsit kellett a rendőröknek elszállíttatniuk. (rá)

HavariaPress

Címkék: bűncselekmény

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

2022. Június 24. 08:02, péntek | Kék hírek

Már börtönben ült, mire kiderült, hogy cserbenhagyó is

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettes ellen indult, aki segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét követte el.

2022. Június 23. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Lopott kocsiban bukott le droggal

Most fejezték be a rendőrök a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.