Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Október 03. 08:27, szerda | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Egyetlen nyertes vitte el a svájci lottó rekordnyereményét

Egyetlen nyertes vitte el a svájci lottó rekordnyereményét

Rekordnak számító 162 millió eurót (nagyjából 52,3 milliárd forint) nyert egyetlen játékos a svájci lottón - közölte kedd este a Swisslos svájci lottótársaság.

A svájci Euromillions lottón 50-ből öt számot kell eltalálni, és mellé 12-ből két csillagot kell helyesen bejelölnie annak, aki megnyeri a fődíjat. A győztes ezen a héten a 7, 17, 29, 37 és 45 számokat jelölte be helyesen, s mellé a 3-as és a 11-es csillagot ikszelte be.

A nyertes nevét nem közölték, csak azt, hogy Aargau, Basel-Land, Basel-Stadt és Solothurn kanton valamelyikében él, és 21,5 euróért vásárolt szelvényt.

A svájci Euromillions lottón Ausztriából, Spanyolországból, Franciaországból, Luxemburgból, Belgiumból, Nagy-Britanniából, Írországból és Portugáliából is lehet játszani. Az eddigi rekordnyeremény 135 millió euró volt.

Címkék: lottó, nyeremény, svájc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.