Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 18. 08:42, hétfő | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Elfogták a villamosmegállóban késelő társaság tagjait - VIDEÓ

Elfogták a villamosmegállóban késelő társaság tagjait - VIDEÓ

Egy nap alatt elfogták a fővárosi IX. kerületi villamosmegállóban késelő társaság tagjait - közölte a rendőrség vasárnap este az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: szombaton dél körül Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd egyikük megszúrta a fiatalembert. A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről. A férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, és a BRFK rendőrei egy nappal később egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Sz. Rafaelt emberölés kísérlete, három társát segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatják ki, és mindegyiküket őrizetbe veszik - olvasható a BRFK közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.