Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 28. 08:39, csütörtök | Helyi

Friss rendőrségi hírek megyénkből

Friss rendőrségi hírek megyénkből

Körözött férfi, körözött pótkocsi (Balkány)

 
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak bűnügyi információi alapján a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársaival közösen kedden este egy Balkány közeli telephelyen fogtak el egy sikkasztás miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélt körözött férfit, és foglaltak le a szlovák hatóságok által körözött, 3-6 millió Ft közötti értékű pótkocsit.
 
 

Elhajtott az ittasan gázoló (Petneháza)

Kedden este Petneházán kivilágítatlan kerékpárost ütött el, majd megállás nélkül elhajtott egy autó. A biciklis nő súlyosan megsérült. A feltételezett gázoló gépkocsiját Nyírkarászon tartóztatták fel a helyi rendőrök. A vizsgálat jelenlegi adatai szerint ittas, 39 éves nyírkarászi férfi ellen büntetőeljárás indult.

Csirkefogó (Balsa)

Négy tyúkot loptak el egy 71 éves balsai férfi udvarán álló baromfiólból vasárnap. Az Ibrányi Rendőrőrs munkatársai a hóban egy közeli házig követték a tettes nyomait. A konyhában már csirkét főző fiatalember először tagadott, de az ellene szóló bizonyítékok hatására végül kénytelen volt beismerni tettét. A 26 éves gyanúsított ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Körözték (Nyíregyháza)

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai kedden délelőtt igazoltattak egy 37 éves helybeli lakost, akiről kiderült, hogy ellene a bíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Utcalány őrizetben (Újfehértó)

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság újfehértói őrse tiltott kéjelgés miatt vett őrizetbe egy 36 éves nőt. A hasonló szabálysértések miatt már ismert asszony kedden koraeste a 4-es főút egyik parkolójában kínálta szexuális szolgáltatásait.

Busz mögül autó elé lépett (Levelek)

Kedden reggel Leveleken a menetrend szerinti buszról szállt le egy 31 éves nő, aki a megállóban álló jármű mögött akart átmenni a 41-es főúton. A feltehetően figyelmetlenül átkelő gyalogost egy neki jobbról, Besenyőd felől érkező autó elütötte, a nő súlyosan megsérült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.