Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 08. 14:15, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Gyerekek sérültek meg a kistarcsai buszbalesetben

Gyerekek sérültek meg a kistarcsai buszbalesetben

Autóbusszal ütközött egy gyerekeket szállító kisbusz kedd reggel a kistarcsai kórház előtt, az elsődleges információk szerint a balesetben tizenkét gyermek sérült meg könnyebben.

Közölte a Pest megyei rendőrség és a katasztrófavédelem.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset a 3-as főúton történt. Az elsődleges információk szerint a 13 gyermeket szállító mikrobusz eddig ismeretlen okból hátulról beleszaladt a mintegy 40 fős, menetrend szerinti járatba. A balesetben 12 gyerek sérült meg könnyebben, közülük 3 gyermeket a helyszínen láttak el a mentők, 9 gyereket pedig megfigyelésre kórházba szállítottak. A Gödöllői Rendőrkapitányság teljes útzár mellett végzi a helyszínelést – tette hozzá a szóvivő.

Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese korábban arról tájékoztatott, hogy az első adatok szerint a kistarcsai kórház előtt történt balesetben kilenc gyermek szenvedett könnyű sérülést, őket a helyszínre érkező három mentő látja el. A műszaki mentésben a gödöllői tűzoltóság munkatársai vesznek részt.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.