Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2010. Január 04. 11:46, hétfő | Helyi

Hétfőn Nyíregyházán lép pályára a kosárcsapat

Hétfőn Nyíregyházán lép pályára a kosárcsapat

Hétfő este 18 órai kezdettel a Nyíregyháza otthonában lép pályára a Kecskeméti KSE férfi kosárlabdacsapata. A bajnokságban eddig bukdácsoló Ivkovics gárdának illene végre jó játékot produkálnia.

Október végén rendezték volna a Nyíregyháza-Kecskemét összecsapást, azonban a meccs időpontjában foglalt volt a Bujtosi Csarnok, így a nyírségiek kérésére elhalasztották a mérkőzést.

Ferenczi Tamás, a Nyíregyháza edzője: - A soproni csapathoz hasonló ellenfél érkezik hozzánk, hiszen a Kecskemét is előttünk áll a tabellán, és nagyon jó nevekből álló csapat az övék. Nekünk az elmúlt pár mérkőzésen nyújtott jó teljesítményünket kell megismételnünk, hogy reális esélyünk legyen a győzelem megszerzésére. Két ünnep között és január elsején is már edzettünk, készülve ezzel az előttünk álló fontos feladatokra. Természetesen a győzelem a célunk.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét szakmai igazgatója: - Sok edzéssel készültünk a Nyíregyháza elleni meccsre. Már december 28-án összehívtam a csapatot. Így az új évet is szolidan, egy vacsorával ünnepeltük. Mindenki hadra fogható és szükségem is lesz valamennyi játékosomra, ha nyerni szeretnénk Nyíregyházán. A hosszú úttól egy picit tartok, remélem nem viseli meg a csapatot.


Marso-Vagép NYKK – Kecskeméti KSE

Bujtosi Szabadidő Csarnok, hétfő, 18:00
V.: Cziffra Cs. Bognár T. Gál J. (Gencsev dr.)

Várható kezdőötösök:

Nyíregyháza: Gennie – Siska – Henderson – Sitku – Wiley.

Kecskemét: Wittmann - Marciulionis – Dale - Tóth N. - Johnson.

Forrás: bb1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak