Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR
Forrás: (x)

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

Tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A minőségügynek ezek a szabványai biztosítják, hogy a termékek, szolgáltatások és rendszerek biztonságosak, megbízhatóak és kiváló minőségűek legyenek. Az ISO tanúsítványok az ügyfelek és az érdekelt felek számára azt bizonyítják, hogy a szervezet megfelel a nemzetközi szabványoknak, és elkötelezett a minőség iránt. A tanúsítás – illetve a tanúsítvány megszerzése – önkéntes, nem kötelező. A szabványok nagyon elterjedtek, statisztikák, mérhető számadatok bizonyítják kedvező hatásukat a vállalatokra, illetve megrendelőikre, vevőikre vonatkozóan.

A felügyeleti minősítések során az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti minőség- és környezetirányítási rendszerüket kifogástalannak találták a Jánosik Kft.-nél. Ezek a minőségirányítási rendszerek a megrendelőknek, megbízóknak adott szolgáltatás állandó minőségét a működési folyamatok meghatározásával, előírásával és ellenőrzésével garantálják. Azok a vállalatok, amelyek rendelkeznek az ISO 14001-es Környezetközpontú Irányítási Rendszerrel, tanúsítják a környezetvédelem iránti elkötelezettségüket. Sőt, ez a minősítés biztosítja azt is, hogy a cég munkatársai környezettudatosabbá válnak. Hiba nélkülinek értékelték az ISO 45001 munkabiztonsági, az ISO 27001-es információ biztonsági és ISO 50001 energiairányítási rendszerüket is. Ez utóbbi azért fontos, mert ez segíti a cégnél az energiaköltségek mérséklését és az üvegházhatású gázok mennyiségének csökkentését.

A szigorú minőségi szabályozás és az 5 tanúsítás sikeres megvédése évről-évre az egyik legjobb ajánló a megrendelők felé. A száz százalékban magyar tulajdonú vállalat tavalyi árbevétele meghaladta a 16 milliárd forintot. A több lábon álló, a takarítási üzletágban piacvezetők között jegyzett cég a szigorú minőségi követelményeket következetesen ellenőrzi és betartatja. Ez sikerük legfőbb alapja – mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.