Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 19. 15:05, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Itallapról lehetett kérni a szexuális szolgáltatásokat a füredi bordélyban

Itallapról lehetett kérni a szexuális szolgáltatásokat a füredi bordélyban

Vádat emeltek egy Balatonfüreden bordélyházat üzemeltető férfi és tizennyolc társa ellen - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

Orbán György közleményében azt írta, a Veszprémi Járási Ügyészség egy balatonfüredi szórakozóhely vezetője, annak volt üzlettársa és a klub tizenhét alkalmazottja ellen emelt vádat "bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítése" miatt, tizennégy vádlottnak kerítés miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

A vádirat szerint a 41 éves pécsi férfi 2012 szeptembere és 2019 májusa között bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot. A hivatalosan táncoslányként dolgozó alkalmazottak az itallapon többféle, "masszázsként" megjelölt szolgáltatást nyújtottak, azonban ezek a megnevezések a valóságban különféle szexuális szolgáltatásokat jelentettek. A vezető utasítására a bárban tilos volt direkt módon szexről beszélni, ezért a férfi rendszeres "gyűléseken" tanította ki az alkalmazottait, hogy megfelelő szavakkal, gesztusokkal, hanghordozással miként utaljanak a szórakozóhelyen valójában folyó tevékenységre - írta a főügyész.

Hozzátette: a vendégek a lányok szolgáltatásaiért a pultosnál fizettek, aki ezután átadta nekik a szoba kulcsát. A műszak végén a pultos által vezetett kimutatás alapján számoltak el, a lányok keresetük felét kapták meg.

A bár és a szexuális szolgáltatások bevételének fele a 41 éves férfihoz került, aki a bordélyház működtetésével több mint 115 millió forinthoz jutott - írta a főügyész.

Orbán György tájékoztatása szerint az itallapon szereplő masszázsokat nemcsak a bárban, hanem a megrendelő által kívánt helyen is igénybe lehetett venni, ilyenkor a vendég által kért lányt a szórakozóhely egyik alkalmazottja vitte a jelzett helyre, majd vissza a bárba.

Az ügyészség a vádiratában a szórakozóhely vezetőjével és az annak helyet adó ingatlan tulajdonosaival szemben - akik a bárban karbantartóként és takarítóként álltak alkalmazásban - börtönbüntetést és pénzbüntetést kért, valamint indítványozta a bűnös úton szerzett vagyon elkobzását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.