Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 26. 16:49, péntek | Helyi

Kábítószer-terjesztés Kisvárdán

Kábítószer-terjesztés Kisvárdán

A Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön feltételezett kábítószer terjesztőkön ütött rajta. A gyanúsítottak között van egy 66 éves asszony, 39 éves lánya és egy 27 éve

A rendelkezésre álló adatok szerint a kábítószert a két nő szerezte be, amit a fiatalembernek adtak át tovább értékesítésre. A rendőrök egy kisvárdai parkolóban, üzletelés közben fogták el a férfit. Több fogyasztó ellen is eljárás indult, a gyanúsítottak köre várhatóan tovább bővül.
 
Az asszonyok közös lakásán tartott házkutatás során kábítószergyanús anyagokat, a gyorsteszt szerint 277 gramm amfetamin-származékot és 14,4 gramm marihuánát, a fiatalabb nő kocsijában további 85,7 gramm amfetamin-származékot találtak a rendőrök. A jelenlegi adatok alapján ők nem éltek az anyaggal, a férfi szervezetéből viszont kimutatták a drog jelenlétét.
 
Nála összesen mintegy 10 gramm kábítószert találtak. Azt, hogy a két nő honnan szerezte be a kábítószert, a további nyomozásnak kell tisztázni. A Kisvárdai Rendőrkapitányság mindhárom feltételezett terjesztőt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat, a fogyasztók szabadlábon védekezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.