Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Október 17. 13:12, csütörtök | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/HZ

Kamerák a nyíregyházi Északi temetőben

Kamerák a nyíregyházi Északi temetőben

Mindenszentek napjához közeledve országosan megszaporodnak a temetői lopások.

Mindenszentek napjához közeledve országosan megszaporodnak a temetői lopások. Nyíregyházán az elmúlt hetekben több jelzést is kapott az önkormányzat ezekkel kapcsolatosan, és az országos médiát, valamint a közösségi oldalakat is bejárták ezek a hírek.

Annak érdekében, hogy a temetői lopásoknak elejét vegyék, Borbányán és Nagyszálláson ügyeleti rendszert vezettek be a sírkertekben, az Északi temetőben pedig a nyíregyházi önkormányzat saját forrásból hat kamerát helyez el október 30-ig. A kamerák képét a temetkezési vállalat munkatársai figyelik majd és ha szabálysértést észlelnek, értesítik a rendőrséget.

Dr. Kovács Ferenc polgármester a Sunshine FM-nek elmondta, a kamerákat a temető forgalmasabb pontjain helyezik el látható helyeken, de lesznek rejtett kamerák is:

http://www.sunshinefm.hu/kamerak-a-nyiregyhazi-eszaki-temetoben/hir60282#contenttop

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak