Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. November 16. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Karácsonyra érkezik az új iPhone 5S?

Karácsonyra érkezik az új iPhone 5S?

Az Apple legújabb okostelefonjának, az iPhone 5S-nek a bemutatását jövő elejére tervezték, de piaci hírek szerint egy széria már előbb a boltokba kerül.

Ismét megkezdődtek a szokásos találgatások. Vajon mikor kerül a vásárlók elé az új Apple-termék, az iPhone 5S? A cégóriás eredeti tervei szerint 2013 elején mutatják be, de megtörténhet, hogy előbb. Az Apple vezetői is pontosan tudják, milyen jelentősége van a karácsonyi vásárlásnak, így igaznak lehet venni azokat a piaci híreket, hogy az új okostelefon akár a karácsonyfa alá is kerülhet. Az a hír járja ugyanis, hogy a készüléket összeállító kínai Foxconn-nál erőltetett menetben zajlik a munka, hogy 100 000 db iPhone 5 még decemberben gazdára találhasson. És történne ez annak ellenére, hogy az Apple eddig szigorúan tartotta magát az egy év-egy iPhone és egy iPad ritmushoz.

Elemzők szerint persze nemcsak az ünnep csalogatja, hanem a konkurencia – különösen a Samsung, de az LG, a Google, a HTC és a Nokia – is lépésre kényszeríti az Apple-t. Az iPhone 5S technikai paramétereiről, iletve újításairól még nincs információ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.