Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Július 31. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Alig egy óra alatt elfogták azt a maszkos férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy székesfehérvári benzinkutat, péntek éjjel. A rabló zsákmánya ötezer forint volt.

Egy maszkot viselő férfi lépett be, péntek éjjel, éjfél előtt néhány perccel egy székesfehérvári benzinkútra, és fegyverrel pénzt követelt a női alkalmazottól, aki átadott neki ötezer forintot. A zsákmánnyal a férfi elmenekült a helyszínről. A kút másik két alkalmazottja egy ideig követték a rablót, de aztán nyomát vesztették.

A helyszínre érkező rendőrök a környéket lezárták, és nyomkövető kutyával keresték a férfit, akit nem messze egy bokorban meg is találtak.

A 20 éves férfinál megtalálták egy hátizsákban a rabolt pénzt, egy terepszínű maszkot, és egy gáz-riasztó pisztolyt. A fiatal férfi kihallgatásán azt mondta, laptopra gyűjtött, ezért kellett a pénz. A férfit őrizetbe vették és fegyveres rablás miatt indult ellene eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: rabol

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

2022. Június 24. 08:02, péntek | Kék hírek

Már börtönben ült, mire kiderült, hogy cserbenhagyó is

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettes ellen indult, aki segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét követte el.

2022. Június 23. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Lopott kocsiban bukott le droggal

Most fejezték be a rendőrök a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.