Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2011. Július 31. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Alig egy óra alatt elfogták azt a maszkos férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy székesfehérvári benzinkutat, péntek éjjel. A rabló zsákmánya ötezer forint volt.

Egy maszkot viselő férfi lépett be, péntek éjjel, éjfél előtt néhány perccel egy székesfehérvári benzinkútra, és fegyverrel pénzt követelt a női alkalmazottól, aki átadott neki ötezer forintot. A zsákmánnyal a férfi elmenekült a helyszínről. A kút másik két alkalmazottja egy ideig követték a rablót, de aztán nyomát vesztették.

A helyszínre érkező rendőrök a környéket lezárták, és nyomkövető kutyával keresték a férfit, akit nem messze egy bokorban meg is találtak.

A 20 éves férfinál megtalálták egy hátizsákban a rabolt pénzt, egy terepszínű maszkot, és egy gáz-riasztó pisztolyt. A fiatal férfi kihallgatásán azt mondta, laptopra gyűjtött, ezért kellett a pénz. A férfit őrizetbe vették és fegyveres rablás miatt indult ellene eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: rabol

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 25. 06:58, vasárnap | Kék hírek

Lezárt akta: A biztonsági öv megmenthette volna

Tavaly októberben egy személygépkocsi az 51-es főúton, Dömsöd térségében közlekedett Budapest felől Baja irányába, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban lesodródott és egy út menti fának csapódott.

2022. Szeptember 24. 14:20, szombat | Kék hírek

Rendőrség: új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.

2022. Szeptember 22. 17:00, csütörtök | Kék hírek

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsámban

Belehalt sérüléseibe egy férfi Szentesen, akit egy kocsmában bántalmaztak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

2022. Szeptember 21. 13:31, szerda | Kék hírek

Börtönre ítéltek egy férfit, aki cipőkanállal halálosan megsebesítette ismerősét

Három és fél év börtönbüntetéssel sújtottak egy bordányi férfit, aki tavaly nyáron egy fém cipőkanállal halálos sérüléseket okozva bántalmazta ismerősét - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője.