Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 30. 08:50, szombat | Helyi

Leállt a távfűtés Nyíregyháza szívében

Leállt a távfűtés Nyíregyháza szívében

Átmenetileg nincs távfűtés péntek reggeltől mintegy 200 belvárosi lakásban és néhány üzletben Nyíregyházán. Meghibásodott egy vezeték, azt javítják. Legkésőbb estére újra lesz fűtés - ígérik a szakemberek.

A nyíregyházi Kálvin téren néhány nappal ezelőtt kilyukadt egy vezeték. Jelenleg mintegy kétszáz lakásban és néhány kisebb üzletben szünetel a szolgáltatás a belvárosban. Mint Gerda István, a Nyírtávhő Kft. ügyvezetője elmondta: a távhőszolgáltató szakemberei azonnal észlelték a hibát, s most az enyhébb időt kihasználva elvégzik a javítást. A lakókat, üzlettulajdonosokat, közös képviselőket tájékoztatták a munkálatokról, és igyekeztek előre felfűteni az épületeket, hogy kevésbé érezzék a szolgáltatás-kiesést a lakók. Néhány órás munkáról van szó, estére már ismét helyreáll a rend.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.