Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2012. Március 02. 14:13, péntek | Kék hírek
Forrás: STOP / HavariaPress

Megtalálták a pénz nélkül menekülő rablót - rács mögött várja sorsát

Megtalálták a pénz nélkül menekülő rablót - rács mögött várja sorsát

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a férfit, aki januárban kirabolt egy Miskolc-diósgyőri takarékszövetkezetet, de egy járókelő feltartóztatta, így zsákmány nélkül menekült el.

Január 19-én rabolt ki fegyverrel egy férfi egy Miskolc-diósgyőri takarékszövetkezetet, de mikor elhagyta a pénzintézetet, egy járókelő megpróbálta feltartóztatni, így a rabló végül a pénzt hátrahagyva menekült el a helyszínről.

A 25 éves, büntetett előéletű férfit a rendőrök szerdán fogták el és vettél őrizetbe, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a bíróság csütörtökön el is rendelt.

HavariaPress / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 09:11, szerda | Kék hírek

Kamionról lopott okostévéket egy román bűnszervezet

Magyarországon fosztott ki egy Szlovákiából Olaszországba okostévéket szállító kamiont egy öttagú román bűnszervezet, amelynek tagjai ellen most emeltek vádat.