Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2010. Március 31. 10:14, szerda | Helyi
Forrás: mszp.hu

Mesterházy Attila Nyíregyházán

Mesterházy Attila Nyíregyházán

Tukacs István képviselőjelölt, a rendezvény céljaként nyilatkozta: "Megerősítjük a baloldalt a hitükben!"



Jeszenszki András, képviselőjelölt a baloldaliságot olyan értékként említette, ami állandó; minden más átalakult az elmúlt 20 évben a rendszerváltás óta.

 

Csabai Lászlóné, polgármester asszony a jelöltek bemutatása során felvázolta az MSZP-től, és a város eddigi vezetésétől elvitathatatlan eredményeket, majd Veres János, az MSZP megyei szervezetének elnöke is hangsúlyozta, milyen eredményeket ért el az MSZP megyei képviselői csoportja. A 13 szocialista képviselő munkájának eredménye megyénkben érezhető, szemmel látható!

 

"Mércét állítottunk!" -mondta, olyan mércét, amit később bárkinek nehéz lesz überelni, mert ezt a teljesítményt sokkal nagyobb lobbival lehet csak felülmúlni, amire kevés esélye lesz bárkinek a jövőben.

 

Mesterházy Attila pénteken a nyíregyházi MSZP rendezvényén többszáz szimpatizáns körében kijelentette, a választásoknak komoly tétje van, nemcsak pártok, hanem világképek, értékrendek versengenek. A baloldali szavazók nevében elmondhatja, hogy a nemzet attól több, hogy sokoldalú, nem rosszabb, vagy jobb attól valaki, hogy bal- vagy jobboldali értékeket vall.

tovább...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt