Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Január 18. 12:21, hétfő | Helyi
Forrás: Sz-Sz-B Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyháza : Elfogták a késes útonállót

Nyíregyháza : Elfogták a késes útonállót

Vasárnapra virradó hajnalban Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán
késsel támadtak meg egy hazafelé tartó középkorú párt. Az 50 éves
férfi megpróbálta elvenni a tettes kését, aki többször felé szúrt. A
hasára irányuló szúr

A dulakodás közben a megtámadott férfi elesett, a rabló ekkor letépte a nő táskáját és elszaladt vele. A könnyebben megsérült férfi megpróbált utána rohanni, de a ködben szem elől tévesztette. Értesítették a rendőrséget, így a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai forró nyomon elfogták a feltételezett elkövetőt. A gyanúsítottól előkerült az eltulajdonított pénztárca, az elkövetéshez használt bicska, és a retikült is megtalálták nem messze.
 
A hölgy visszakapta elrabolt értékeit. A környéken lakó 31 éves férfit rablás bűntett, hétrendbeli okirattal visszaélés, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A gyanúsított többszörös visszaeső, legutóbbi börtönbüntetéséből is feltételesen szabadult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.