Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2010. Április 29. 21:32, csütörtök | Helyi
Forrás: vizisicentrum levelek

NYITÁS: MÁJUS 1.

NYITÁS: MÁJUS 1.

NYITÁS: MÁJUS 1.



NYITÁSI AKCIÓ!



-20%- 30%

 Indul a szezon a leveleki vízisícentrumban és vele együtt a wakeboard shop-ban is.

A shop-ban Quiksilver, PROTEST,FOX,VOLCOM,ONEILL, wakeboard shortok,( DRAGON) napszemüvegek, órák, és egyéb wakeboardozással kapcsolatos termékek megtalálhatóak óriási választékban.

Termékkínálatunkban továbbra is szerepelnek az egyedi, kézzel készített Noi ékszerek, és a  természetes alapanyagból, kaucsukból készült brazil havaianas papucsokat is.

A weboldalunkon azt is megtalálhatod, hogy kik azok a sztárok, akik hordják ezeket, a termékeket, és hogy hogyan készülnek.

Új termékként a CWB és RUBESCH BOARDS wakeboardjait, mellényeit, is megvásárolhatod, valamint PROTEST boardshort és lycra kollekcióját is.

Természetesen nagy a választék női és férfi felszerelésekből egyaránt és méretek típusok szerint. Kesztyűk és kézvédő platformok is nagy választékban megtalálhatóak elérhető áron.

Ezen kívül a csónakos wakeboardozáshoz handnlik, tubák, 3 személyes banánok, és egyéb extrém felfújható cuccokat is megtalálod shop-unkba.

Katalógusból (JOBE) rendelhető motorcsónak felszerelések, wakeboard húzó rácsok és alkatrészek nagy választékban rendelhetők.

Bővebb információt a helyszínen illetve a weboldalon találtok.

A Leveleki Vízisícentrum területén bérelhető 14 személyes filagória és szalonnasütő alkalmas születésnapok, céges bulik, csapat tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítására, ahol a tűzifát, hűtőt és bográcsot biztosítjuk.

 

Nyitás május 1.

 

 

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánunk az idei szezonban is!

 

Üdvözlettel:   

                                                                                                                           

                           Dudás Zsolt

                            

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.