Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Február 16. 13:02, kedd | Helyi
Forrás: http://kozepnyirseghacs.hu/

Pályázzon - nyerjen! - Umvp - mintaértékű agrár-vidékfejlesztési projekttel

Pályázzon - nyerjen! - Umvp - mintaértékű agrár-vidékfejlesztési projekttel

„A megújuló vidékért” címmel a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat pályázatot hirdet mintaértékű agrár-vidékfejlesztési projektek és programok leírására. A pályázatok postára adásának határideje: 2010. február 22.

A pályázat célja: felkutatni, jutalmazni és közismertté tenni – belföldön és más Európai Uniós tagországokban - az EU és nemzeti társfinanszírozással megvalósított, mintaértékű agrár-vidékfejlesztési gyakorlatokat, a magyarországi kiemelkedő, példamutató, gazdaságilag fenntartható, innovatív fejlesztéseket. Bemutatásukkal, az információk cseréjével tovább erősíteni az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) forrásainak a vidék gazdasági, infrastrukturális, közösségi-társadalmi fejlődésére gyakorolt hatását.

A megvalósított fejlesztések eredményeinek megismertetésével, a jó és hasznosítható példák erejével bátorítani a vállalkozásokat, egyéneket és termelői szervezeteket, önkormányzatokat, közösségeket fejlesztési céljaik, elképzeléseik valóra váltására.

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthat be természetes személy, őstermelő, egyéni és társas vállalkozás, szövetkezet, TÉSZ és termelői csoport, civil szervezet, települési és kisebbségi önkormányzat és azok társulásai, egyház, alapítvány, LEADER+ (AVOP) és LEADER helyi akciócsoport.

 Tovább

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet