Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2013. Január 17. 16:15, csütörtök | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/HB

Átalakulóban az iskolarendszer

Átalakulóban az  iskolarendszer

A nyíregyházi iskolák üzemeltetésére január 1-től két intézmény jött létre, melyek élére a mai közgyűlésen vezetőket is választottak.

Több, az oktatási rendszert befolyásoló napirendben is döntés született a csütörtöki városi közgyűlésen. A nyíregyházi iskolák üzemeltetésére január 1-től két intézmény jött létre, melyek élére ma vezetőket is választottak.

Az Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ vezetője Bak Tibor, a Középfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ igazgatója pedig Tóth Tibor lett.

Az iskolák szakmai felügyeletét ellátó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ irodáját, valamint a nyíregyházi tankerületi központot a megyeszékhelyen a korábban ideiglenesen okmányirodának is helyet adó Országzászló tér 1. szám alatt helyezték el.

A tervek szerint a nyíregyházi tankerületben 21-en dolgoznak majd, jelenleg az álláshelyek feltöltése zajlik - mondta el Kőhegyi Edit, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megyeközponti tankerület igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 20. 14:36, hétfő | Bulvár

Sztárfellépőkkel jön a szóvivő bál nemcsak szóvivőknek!

Ne maradj le a farsangi szezon leghangulatosabb báljáról – olvasható a szervezők meghívójában, hozzátéve, hogy fergeteges hangulat, kitűnő ételek és korlátlan italfogyasztás várja a bálozókat az eseményen.

2020. Január 20. 14:05, hétfő | Belföld

Ismét nőtt a légszennyezettség

A magas szállópor-tartalom miatt ismét nőtt a légszennyezettség.

2020. Január 20. 12:52, hétfő | Belföld

Nőtt az új és a használt autók piaca tavaly

Tavaly 15,6 százalékos emelkedéssel 10 éves rekordot jelentő, 157 906-ra nőtt az új autók piaca az előző évhez képest, a használt autók adásvétele pedig 6,1 százalékkal több, 810 920 tranzakcióval járt

2020. Január 20. 10:53, hétfő | Belföld

Kényszergyógykezelésre ítélhetik a férfit, aki meg akarta gyilkolni szüleit

Vádat emeltek egy Csongrád megyei faluban élő férfival szemben, aki 2018-ban megpróbálta meggyilkolni idős édesanyját – tájékoztatta a megyei főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.