Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2010. Január 06. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Sz-Sz-B Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza)
Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy
Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy
férfi.

 
Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza) Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy férfi. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság információi alapján ellenőrizték adatait, és kiderült, hogy a férfi hónapok óta más irataival és személyazonosságával él. A 34 éves, valójában budapesti lakossal szemben vagyon elleni bűncselekmények miatt hét elfogatóparancs volt érvényben. Orvosi ellátását követően a körözött személyt a rendőrség hétfőn a büntetés-végrehajtási intézetbe szállította.
 
Utolérték (Gulács)
 
A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn délelőtt Gulácson figyeltek fel egy gyorsan haladó autóra. Ellenőrizni akarták, ám a vezető a Tisza töltésnél kiugrott a kocsiból és elfutott. A járőrök mintegy két kilométeres üldözés után fogták el a férfit. Kiderült, hogy az autóra egy forgalomból kivont jármű rendszámait szerelték, ezért a 24 éves bökönyi lakos ellen egyedi azonosító-jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás.
 
Körözött gépkocsi a határon (Záhony)
 
A záhonyi határátkelőn jelentkezett kilépésre hétfőn egy ukrán állampolgár. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsit az olasz hatóságok körözik, ezért a körülmények tisztázása céljából a sofőrt előállították. A rendőrség a körözést elrendelő szervvel veszi fel a kapcsolatot. Sikkasztás miatt keresték (Nyíregyháza) A Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn elfogott egy 28 éves helyi lakost, akit sikkasztás miatt köröztek. A férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.
 
Fülöp Gergely r. százados szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Május 30. 13:38, kedd | Belföld

Katasztrófavédelem: 85 ezer hektárom irtják a héten a szúnyogokat

A héten 85 ezer hektárnyi területen irtják a szúnyogokat a szakemberek - tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-t.

2023. Május 30. 13:36, kedd | Külföld

Moszkvai polgármester: dróntámadás érte a várost

2023. Május 30. 13:30, kedd | Belföld

A NATO elítéli a KFOR-csapatok elleni támadásokat Észak-Koszovóban

A NATO vasárnap este kiadott sajtóközleményében elítélte a parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR katonái ellen elkövetett provokálatlan támadásokat Észak-Koszovóban, amely során több katona megsebesült.