Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2010. Január 06. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Sz-Sz-B Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza)
Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy
Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy
férfi.

 
Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza) Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy férfi. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság információi alapján ellenőrizték adatait, és kiderült, hogy a férfi hónapok óta más irataival és személyazonosságával él. A 34 éves, valójában budapesti lakossal szemben vagyon elleni bűncselekmények miatt hét elfogatóparancs volt érvényben. Orvosi ellátását követően a körözött személyt a rendőrség hétfőn a büntetés-végrehajtási intézetbe szállította.
 
Utolérték (Gulács)
 
A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn délelőtt Gulácson figyeltek fel egy gyorsan haladó autóra. Ellenőrizni akarták, ám a vezető a Tisza töltésnél kiugrott a kocsiból és elfutott. A járőrök mintegy két kilométeres üldözés után fogták el a férfit. Kiderült, hogy az autóra egy forgalomból kivont jármű rendszámait szerelték, ezért a 24 éves bökönyi lakos ellen egyedi azonosító-jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás.
 
Körözött gépkocsi a határon (Záhony)
 
A záhonyi határátkelőn jelentkezett kilépésre hétfőn egy ukrán állampolgár. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsit az olasz hatóságok körözik, ezért a körülmények tisztázása céljából a sofőrt előállították. A rendőrség a körözést elrendelő szervvel veszi fel a kapcsolatot. Sikkasztás miatt keresték (Nyíregyháza) A Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn elfogott egy 28 éves helyi lakost, akit sikkasztás miatt köröztek. A férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.
 
Fülöp Gergely r. százados szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak