Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2010. Január 06. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Sz-Sz-B Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Rendőrségi hírek SZ-SZ-B megyéből

Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza)
Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy
Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy
férfi.

 
Más adataival került kórházba a körözött férfi (Nyíregyháza) Öngyilkossági kísérlete után gyógyszermérgezéssel került egy Vásárosnamény közeli kistelepülésről a nyíregyházi kórházba egy férfi. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság információi alapján ellenőrizték adatait, és kiderült, hogy a férfi hónapok óta más irataival és személyazonosságával él. A 34 éves, valójában budapesti lakossal szemben vagyon elleni bűncselekmények miatt hét elfogatóparancs volt érvényben. Orvosi ellátását követően a körözött személyt a rendőrség hétfőn a büntetés-végrehajtási intézetbe szállította.
 
Utolérték (Gulács)
 
A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn délelőtt Gulácson figyeltek fel egy gyorsan haladó autóra. Ellenőrizni akarták, ám a vezető a Tisza töltésnél kiugrott a kocsiból és elfutott. A járőrök mintegy két kilométeres üldözés után fogták el a férfit. Kiderült, hogy az autóra egy forgalomból kivont jármű rendszámait szerelték, ezért a 24 éves bökönyi lakos ellen egyedi azonosító-jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás.
 
Körözött gépkocsi a határon (Záhony)
 
A záhonyi határátkelőn jelentkezett kilépésre hétfőn egy ukrán állampolgár. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsit az olasz hatóságok körözik, ezért a körülmények tisztázása céljából a sofőrt előállították. A rendőrség a körözést elrendelő szervvel veszi fel a kapcsolatot. Sikkasztás miatt keresték (Nyíregyháza) A Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn elfogott egy 28 éves helyi lakost, akit sikkasztás miatt köröztek. A férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.
 
Fülöp Gergely r. százados szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 06:00, szerda | Életmód

Magyarország elérte a hatezer megawatt naperőművi teljesítményt

Magyarországon az ipari méretű napelemparkok és a háztartások együtt elérték a hatezer megawatt naperőművi teljesítményt - jelentette be az energiaügyi miniszter Kalocsán.

2024. Február 28. 06:00, szerda | Kék hírek

Beugrott a pályára a válogatott meccsén, eltörte a bokáját - Videó

Ráadásul eljárás is indult ellene.

2024. Február 27. 14:34, kedd | Kék hírek

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki megölte kolléganőjét Veszprémben

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki megölte kolléganőjét egy veszprémi üzemben

2024. Február 27. 14:32, kedd | Életmód

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Csádba utaztak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakemberei, valamint civil orvosok csoportja egy humanitárius segítségnyújtó program keretében - hangzott el a TV2 reggeli műsorában.