Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 02. 13:42, szombat | Helyi
Forrás: SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MRFK SAJTÓSZOLGÁL

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Ismét beszámolunk megyénk rendőrségi híreiről!

Nem jutottak messzire a tolvajok (Nyíregyháza)

Hétfőn este Nyíregyháza- Örökösföldön, egy lakóház tárolójából tulajdonítottak el egy lezáratlan kerékpárt. A tolvajok akcióját egy szolgálaton kívüli rendőr észlelte, és egyiküket még a helyszín közelében elfogta, majd pedig a lopott kerékpárral menekülő másik férfi is hamarosan rendőrkézre került. A 21 és 22 éves nyíregyházi fiatalok ellen lopás miatt indult eljárás, a lopási kár megtérült.   

Nyolcmilliós lopási kár (Nyíregyháza)

28-án egy nyíregyházi családi házba az ablakot befeszítve tört be ismeretlen tettes, ahonnan nagy értékű műszaki cikkeket, és ékszereket tulajdonított el, mintegy nyolcmillió forint értékben.   

Kislétai csalók (Nyíregyháza)

Hétfőn a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei elfogták azt a két kislétai férfit, akik decemberben több alkalommal próbáltak meg kicsalni illetve csaltak ki különböző összegeket adomány jogcímén nyíregyházi üzletekben, úgy, hogy magukat egy közszolgáltató vállalat szemétszállítójának adták ki. A 32 illetve 41 éves férfiak ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának Vagyonvédelmi alosztálya csalás miatt indított nyomozást. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiktől hasonló módszerrel kíséreltek meg, vagy csaltak is ki pénzt.   

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.