Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Március 24. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Sz-Sz-B Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nemzetközi és hazai elfogások, Nem menekülhettek a csempészek,Lefoglalt útlevél

Nemzetközi és hazai elfogások (Záhony)


    A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn az országból kilépő nemzetközi gyorsvonat utasainak ellenőrzésekor a Schengeni Információs Rendszer alapján fogtak el egy ukrán férfit és nőt, akik ellen az osztrák hatóság lopás és okirat-hamisítás miatt adott ki európai elfogatóparancsot.
A közúti határátkelőn személygépkocsival akart Magyarországra lépni egy ukrán állampolgár, akit embercsempészet gyanújával körözött a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfit elfogása után őrizetbe vették.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy 39 éves nyírmeggyesi férfit, aki ellen vagyon elleni bűncselekmények miatt öt elfogatóparancs volt érvényben. 
Magánokirat-hamisítás miatt körözték azt a 20 éves nyírtelki férfit, akit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai fogtak el.

Nem menekülhettek a csempészek (Uszka, Beregsurány)


Uszka belterületén akartak ellenőrizni egy személygépkocsit a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn délután. Az autó vezetője a járőröket meglátva visszafordult, majd a járműből kiugorva utasával együtt elfutott. A kocsiban 5.500 doboz. 3,4 millió forint értékű cigarettát találtak. A menekülő személyeket, egy magosligeti és egy kispaládi lakhelyű fiatalembert nyomkövető kutya segítségével fogták el. 
A barabási és beregsurányi határrendészeti kirendeltségek, valamint a tarpai rendőrőrs munkatársai hétfőn este összehangolt akcióval közösen késztették megállásra annak az autónak a vezetőjét, mely előzőleg kikerült egy közúti ellenőrzést. A sofőr egy földútra tért le, ahol járműve elakadt, így gyalog próbált elmenekülni, de elfogták. Kocsijában nyolcezer doboz, csaknem ötmillió forint értékű csempészcigarettát találtak. 
A feltételezett csempészeket a lefoglalt dohányáruval és járművekkel együtt átadták a Vám és Pénzügyőrségnek.

Lefoglalt útlevél (Záhony)


Egy ukrán állampolgárságú nő útlevelében hamis olasz kiléptető bélyegzőlenyomatot találtak hétfőn a záhonyi határrendészek. Az okmányt lefoglalták, a nőt a kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd elhagyhatta az országot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.