Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Június 06. 14:29, szombat | Sport

Serie A - A Brescia szakított Balotellivel

Serie A - A Brescia szakított Balotellivel

A Bresciánál szerződést bontottak Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.

A La Repubblica napilap értesülése szerint a szakítást a klubelnök Massimo Cellino hagyta jóvá, akivel régóta feszült volt a viszonya a válogatott csatárnak. Konfliktusukat tovább mélyítette, hogy a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő Serie A-ban a bajnoki küzdelmek június 20-i felújításának, illetve az edzések újrakezdésének bejelentését követően Balotelli egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva.
Az élvonalban az utolsó helyen álló csapatában az idény félbeszakításáig 19 meccsen lépett pályára, és öt gólt szerzett a többszörös olasz és angol bajnok támadó, aki korábban odahaza játszott az Interben és a Milanban, Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-ben. Az olasz válogatottban 36 alkalommal szerepelt, 14-szer volt eredményes a 29 éves futballista.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.