Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 21. 09:41, csütörtök | Helyi

Tűz ütött ki a Jósa András kórházban

Tűz ütött ki a Jósa András kórházban

Nyíregyháza – Tűz ütött ki a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház I. számú belgyógyászati osztályán szerdán kora délután; a tűzben egy 59 éves férfi súlyosan megsérült.

B. Mikula Edit, a kórház kommunikációs vezetője elmondta: a vizsgálat idejére lezárták a helyszínt a hatóságok, s megpróbálják rekonstruálni a tűzesetet.
 
Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tüzet, melynek keletkezését a kórház dolgozói időben észlelték és a lángokat azonnal eloltották. A súlyos égési sérüléseket szenvedett beteget jelenleg az intenzív osztályon ápolják - tette hozzá. A tűzeset körülményeinek tisztázására belső vizsgálat indult, ennek részleteiről későbbre ígért tájékoztatást a gyógyintézmény.
 
Holes István, a megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte: a lángokat a tűzoltók kiérkezése előtt megfékezték a dolgozók, a tűzben egy beteg megsérült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.