Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Október 25. 15:49, péntek | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu

Új kondiparkok Nyíregyházán

Új kondiparkok Nyíregyházán

Felnőtteknek épültek \"játszóterek\".

Különleges gyakorlatokat is végre lehet hajtani az új kondiparkok eszközein melyet ma adtak át Nyíregyházán, Örökösföldön a Fazekas János téren, a Robinson-dombnál, az Érkertben az Árpád utcán, valamint a Sarkantyú utcán. Ehhez persze sok gyakorlásra és nem mellékesen komoly erőnlétre van szükség. A pénteken átadott négy új kondiparkban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő eszközt, amivel erősítheti a testét.

A parkok létrehozása 22 millió forintba került. Ezt a város saját erőből finanszírozta. Parkonként összesen 15 eszközt helyeztek ki, melyek a legmodernebbek és úgy alakították ki őket, hogy minden izomcsoportot megmozgassanak. A kondiparkok a játszóterek közelében épültek fel.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere elmondta, ezzel egyrészt a gyermekek játszóhelyét akarják tehermentesíteni, másrészt igazi közösségi területté szeretnék alakítani a parkokat, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt mozoghatnak.

Képek az átadásról:

http://www.sunshinefm.hu/uj-kondiparkok-nyiregyhazan/hir60563#contenttop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.