Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 02. 12:16, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Újra várandós Csemer Boglárka

Újra várandós Csemer Boglárka

Születésnapja alkalmából jelentette be Csemer Boglárka, hogy ismét babát vár. A csinos énekesnő immáron nem csak párjával, hanem kislányával, Lenkével is megosztja a várakozás izgalmas pillanatait.

„Az első várandóságom alatt volt arra idő, hogy megéljem a dolgot, most pedig szinte ezekben a hetekben fogom fel, hogy jön a következő baba. Sokat utaztunk, rengeteg külföldi és hazai koncert volt, miután novemberben hazatértünk, utána jött a felismerés, hogy úristen, tényleg terhes vagyok” – avatott be a részletekbe Csemer Boglárka. „Már nem csak ketten vagyunk, Lenkét is be kell vonni, vele együtt kell megélni, hogy pár hónap múlva ne lepődjön meg.”

Boggie kislányát már pár hónapja elkezdték felkészíteni arra, hogy jön a tesó. „Az elején még azt mondta, hogy „nem kell, enyém anya”, de aztán hamar megbékélt a gondolattal. Sokat nézegetünk fotókat, képeskönyvet, ami a kicsiknek mesél a baba születéséről, abban meg tudom mutatni neki a fázisokat, hogy épp mekkora a pici. Ez nagyon tetszik neki. Természetesen már az oviban is elmesélte, néha nem kis tesómnak, hanem babámnak nevezi” – mondta nevetve a kismama.

A csinos énekesnő számára nagyon fontos, hogy a várandósság ideje alatt a legjobb kezekben tudja magát és születendő kisbabáját is. „Nekem a Czeizel Intézet biztonságot ad, már akkor is ide jártam, amikor Lenkét vártuk. Mindenki profi, kedves, időpontra várnak, nagyon kényelmes, és a legkorszerűbb technika áll rendelkezésre. Legutóbb vérvizsgálaton voltam, és két nap múlva már jött e-mailben az eredmény, át is küldtem azonnal a nőgyógyászomnak. Nem véletlenül jöttem újra ide.”

Boggie azt is elmesélte, mióta anya, a színpadon is magabiztosabb„A hangom is rengeteget változott, sokkal inkább ki merem „nyitni”, kevesebb a frusztrációm, jobban elfogadom magam. Nagyon izgalmas ez a folyamat, és ezt Lenkének köszönhetem. Most pedig együtt várjuk a kistesót.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára