Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 11. 16:53, szerda | Bulvár

Van mondanivalójuk! –immáron a glóbusznak játszanak a Sunshine dj-k

Van mondanivalójuk! –immáron a glóbusznak játszanak a Sunshine dj-k

Négy éve zenélnek együtt, rövid idő alatt meghódították Szabolcs- Szatmár- Bereget. Most is hasonlóra készülnek, de már kicsit nagyobban játszanak!

A Benkő vs. Olasz dj páros eddigi legnagyobb sikere a Nothing to say című szerzeménye április 12-től felkerül a világ egyik legnagyobb zenei webáruházának a Beatport-nak a virtuális polcára, de hozzáférhető lesz a junodownloadon és az iTunes-on is.


A 2008-ban készült felvétel nem ismeretlen a közönségnek, hiszen Olasz Gábor a megye piacvezető rádiójának, a Sunshine FM műsorvezetőjeként rendszeresen forgatta, s dj páros ként a megye klubjaiban is rendszeresen felcsendült a dal védjegyét jelentő gitárszóló.

„A rádióhallgatók és a klubok közönsége szerette ezt a számot, így adta magát, hogy egy kiadót keressünk a track-nek - mondja Olasz Gábor. A történet érdekessége, hogy a portugál LAD Records-nak eredetileg egy frissebb szerzeményünket küldtem el (BvsO & Pi-rex feat Veron - By the gates), ami annyira megtetszett nekik, hogy rövid időn belül új számokat kértek tőlünk. Így került a képbe az egyik legelső szerzeményünk a Nothing to say. A szám annyira életképesnek bizonyult, hogy néhány hét alatt meg is született a megállapodás, szerződés formájában."

A Nothing to say című dal hivatalos megjelenése április 12, de a fiúk már most a jövőre gondolnak. Dalokban nincs hiány, a stúdióban pedig már készülőben az új, most már az egész glóbusznak szánt slágerek.

Salamander

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.