Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 11. 15:53, péntek | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/HZ

Veres János: az új kórházépület mellett fontos a felelős gazdálkodás is

Veres János: az új kórházépület mellett fontos a felelős gazdálkodás is

"A szocialista kormány kötötte meg a tömbkórház szerződését, s 4 év alatt a Fidesznek nem sikerült elkezdeni a beruházást."

Üdvözli és örömmel fogadja a nyíregyházi Jósa András Kórházban történt alapkőletételt, ugyanakkor nehezményezi az MSZP megyei szervezete, hogy erre négy évet kellett várni. Dr. Veres János, a párt megyei elnöke pénteki, nyíregyházi sajtótájékoztatóján elmondta: 2009-ben még az előző szocialista kormány kötötte meg a tömbkórház szerződését, s 4 év alatt a Fidesznek nem sikerült elkezdeni a beruházást, sőt a miattuk megváltozott forintárfolyam miatt 2,1 milliárd forint pluszforrást kellett hozzátenniük a projekthez.

A politikus megjegyezte: az új épület mellett fontos lenne a megfelelő gazdálkodás is. Emlékeztetett, a fideszes megyei vezetés azért szervezte holdinggá a kórházakat, hogy eredményesebb legyen a gazdálkodás, és ne halmozzon fel adósságot. Az eredeti célt ez a szervezeti forma nem váltotta be, hiszen mostanra az országos adósságranglista élmezőnyében találjuk, amin az sem változtatott, hogy időközben költségvetési intézménnyé alakult.

http://www.sunshinefm.hu/veres-janos-az-uj-korhazepulet-mellett-fontos-a-felelos-gazdalkodas-is/hir60115#contenttop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.